Прескочи до съдържание

Самолетни билети София - Канкун - някой да препоръча авиокомпания


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

 Искаме да ходим до Канкун - Мексико в началото на декември, но като проверих цената на билетите, ходих до аптеката за валериан :) - много цифра много нещо. Някои да е ходил в тази посока и да препоръча по евтина авиокомпания? 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Виж тази оферта... http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/non-stop-summer-flights-from-newcastle-to-cancun-for-only-219/По принцип е за лятото, но може да има и други дати или пък вие да решите да промените датите....

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Така зададен въпросът го еазбирам , че по-скоро търсите плажна почивка , а не обиколка на Мексико.

 

Ето примерен пакет от Берлин , докъдето има евтини полети от София , същите цени ги има и от Дюселдорф. Предполагам може да се изрови и нещо по-изгодно от агенциите и пиратските

блогове . За пакетна почивка мисля , че агенции са най-удачният избор.

От София до Канкун трудно ще намерите полет на един билет под 700 евро каквито и промоции да има. От Западна Европа излизат евтини , но в повечето случаи поне в едната посока с през САЩ , което усложнява нещата ако нямате визи.

Най-евтиното от София съм срещал 550 на Иберия , но беше съвсем инцидентно.

 

post-140-0-88707100-1470591506_thumb.png

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Само Канкун ли и само полет ли те интересува?

Сега попаднах на полет от Мадрид+7 нощи в 5 звезден хотел RIU в Riviera Maya, което е до Канкун,  на пълен пансион за 930евро на калпак.

http://www.dominicanatours.eu/asp/detalle.asp?destino=33333&r=TI&NAdultos=2&noches=7&hotel=86&origen=6396&campania=99&NBebes=0&habitacion=2&conx=0&Cal_Mes=12&NNinos=0&Cal_Anio=2016&Anio=2016&Mes=12&Dia=9#acal

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Ако става въпрос само за почивка в Канкун /Ривиера Мая - в началото на декември до към 23/12 са излизат може би най-изгодните ласт минит оферти. Следете големите тур оператори, като ТУИ, Дертур, Томас Кук -от Германия или Англия. Може и други да има,  по това време офертите са за ~1100 -1200 евро на човек Ал инкл. 14 дни. Като се има предвид, че средната цена от София до Канкун на билета варира~800 евро мисля, че е добре. От немците излизат горепосочените хотели от веригата РИУ, те са няколко в Ривиера Мая.

Редактирано от malDivka
  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

На Ривиера Мая са всъщност хотелите и плажовете, в самия град Канкун няма нищо кой знае какво. 

Ние ходихме с испанската нискотарифна Pullmantur Air , през испанска тур.агенция.... самолетен билет Мадрид-Канкун-Мадрид + 7 нощувки 4 звезден ол инклузив на брега на морето беше 700 евро всичко. За 5-звезден е 50-100 евро отгоре. В цената влизат всякакви летищни такси и трансфер от летището до хотела, тъй като е тур. агенция. E, до Испания си търсите билет отделно.  Недейте с българска туристическа агенция, защото е няколко бона, излишни пари. Те в цената слагат билети на AirFrance и от сорта, демек 1000 евро е само билетът. Изкуствено и необосновано оскъпяване. Испанските тур.агенции използват нискотарифни презокеански полети.. на Air Europa , Pullmantur, Wamos и подобни. Същите са условията и за Пунта Кана в Доминиканската република, и за Варадеро в Куба. Едноседмични пакети за 700-1000 евро, а в период на промоция и Last minute падат и до 630 евро

  • Харесвам 6
Връзка към мнение
  • 8 месеца по-късно ...

Повдигам темата, т.к. смятам да ползваме агенция за Канкун / Ривиера Мая, в определен период +/- 3 дни, края на октомври, първата седмица на ноември.

Не съм ползвала агенция, но за това пътуване май ще се наложи, т.к. сме повече хора, билетите са скъпи, а и акцентът е на море + забележителности. Знам, че октомври има опасност от урагани, но мислим да рискуваме.

Повечето агенции от гореизброените продават 7-дневни пакети, при Томас Кук доколкото гледах може да си избера дни, но май се оскъпява.

Въпросът ми е какви испански сайтове да гледам? Или испански агенции, ако някой е ползвал?

 

 

 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Аз се бях наканил да ходя преди 2-3 години. Един приятел ми препоръча thomson от Англия и наистина излизаше много добре, вкл. със самолета от България отделно. Не знам дали още предлагат такива оферти, но можеш да провериш. :) 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Гледам, че с Иберия има много добри цени за тогава, примерно 24.10-1.11 Мадрид-Канкун-Мадрид със стопове по 2,5 часа в Mexioco D.F са по 544 евро от сайта им. Вероятно ще паднат през някоя търсачка.

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.