Прескочи до съдържание

По женски ,извинете


cumalissa

Препоръчани мнения

Да,не съм феминистка,но да си кажа.Все пак съм жена. 
Значи,мъжете без да се оглеждам наоколо, непрекъснато се оплакват ,реват,хленчат,дори сълзи пускат само и само внимание да им се обърне.
Тътрузат се кат инвалиди или се дуят като андрогенно-зависими гардероби с 4 –ри крила.Да,явно беше секси в миналия -ти век. Пак да кажа,че не съм феминистка върла,но имам право да гласувам. То па нема за кой.Нов проблем. 
Прекалено материалния ни свят измести ценностите.И понеже мъжетесе чувстват единствено сигурни с 20 евро в портмонето,а също и в майка си и нейните манджи и те така.Обвинени сме в прекалено свободолюбие и отнемане на „властта“.Ходим си по женски партита,отскачаме я до Рим,я до Амстердам-за прайда,я до влашко,планираме внимателно(понеже сме умни и практични),и си се кефим.
Щот сме умни.
Въртим къщата,въртим манджи,въртим всичко 
Завършваме поне 2 висши ,докато първородното прохожда с неумели стъпки и специализация с второ като междувременно дундуркаме и 2-те,едното кат заспи,второто е на линия,и една патоанатомия или римско право за разкош.
Взимаме се в ръце,подкрепяме мъжете си,носим кофи с латекс(цвят корал0078 естествено да си отива на паркета в спалнята),боядисваме (е,колко,му е,2 стаи и един кенеф) 
На всичкото това ние сме любопитни и изразяващи себе си..,театри,кина,нови рокли в мола,намаления.Или мохито .И ще дойде полицията .
Ние се осведомяваме своевременно,купуваме панталони за 11 клас,нищо ,че детето е 6-ти и това е въпрос на предвидливост и спестяване на пари.
Но вие няма как да разберете това.Вие сте завладяни да се доказвате.
Колко сте мъже.
Как изкарвате пари и ги влагате в нещо незнайно,което ви носи пари прим.И забравяте основната идея.Парите ми служат на мен и на моето семейство за комфорт,за блаженство,за здраве,за образование на наследниците. Вашата шампионска лига или преселването на есетрите на Дунав в май не ни интересуват,щото сме си намерили евтини билети до Барселона и Алгарве баш в сезона и ще се смеем като откачалки до откат.
И ще си пием бирата на Испанските стълби,ще ядем сладолед ,ще мълчим в Сикстинската капела и дори ще си позволим да се загуби любимият ви отбор от Шампионската лига. Ще страдаме заедно с вас.
Непоносимо е,знаем.
Легни малко сега.Успокой се.Седалгин.Нео. Беше ми забавно и си спомням за всичките ни пътешесвия заедно.
Обичам Ралица-тя знае защо
Обичам Анна Матю–тя също знае
Обичам Илона и кучето Рая ,добре де и котката..(Топси ме мрази,но нищо)
Обичам Цвета поради това,че ми е майка.иначе съм готова за бой.
Бистра Богданова да потвърди резервацията.
Мариана-добре си дошла,ще спретнеш купона след забележителностите.

post-6090-0-07080800-1470966463_thumb.jpg

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Да,не съм феминистка,но да си кажа.Все пак съм жена. 

Значи,мъжете без да се оглеждам наоколо, непрекъснато се оплакват ,реват,хленчат,дори сълзи пускат само и само внимание да им се обърне.

Тътрузат се кат инвалиди или се дуят като андрогенно-зависими гардероби с 4 –ри крила.Да,явно беше секси в миналия -ти век.

Интересното е, че точно преди няколко дена четох изследване на група американски мемелози относно причините за това явление.

 

За да не преразказвам, направо прилагам линка - цък.

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Аз пък изобщо не разбрах смисъла на този пост :blush: Винаги съм бил негативно настроен към всякакви крайни и обобщаващи оценки. И понеже явно не се гледа ШЛ, там има една такава реклама: Безценно... :)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

И аз не видях смисъла от поста и темата, но пък се сетих за нещо, на което бях попадал скоро. Вероятно пак нямащо много голям смисъл. В статията става въпрос за диагноза от миналото (19 век), наречена "female hysteria". Лечението е било много.... интересно.

 

Цък

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 4
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.