Прескочи до съдържание

Магеланци на Bryan Adams


Яничка

Препоръчани мнения

Знам, че магеланци освен пътешественици, са и чести посетители на концерти.

Та да питам – кой ще ходи на концерта на Bryan Adams  и искате ли да правим магеланска инвазия? Датата е 11 октомври, вторник, мястото – Зала "Армеец", часът – 20 ч.

Търси се весела компания със сериозни намерения за купон :)

post-1179-0-92070100-1475572586.jpg

Редактирано от Яничка
  • Харесвам 4
Връзка към мнение
Здравко Ангел

Аз - Здравко, мисля, че ще ходя. Ангел със сигурност няма да ходи. Още не съм си взел билет, ама ще е със сигурност от правостоящите.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Не забравяйте, че преди концерта Браян Адамс ще открие изложба със собствени снимки във "Виваком арт хол". До 12 ноември ще бъде експозицията.

За концерта се чудя още :)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Аз бях на концерта му през 2006 година. Не му бях такава фенка, но си изкарах страхотно, супер много ми хареса концерта :) Весело изкарване на всички, които ще ходят!

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Очаквам тези дни да знам дали ще ходя или не. Много харесвам Браян Адамс, тъй като го свързвам с приятни моменти от миналото ми. Ще бъде удоволствие да го видя на живо!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

За жалост довечера на сцената няма да се качи Тина, но въпреки това ще ми бъде приятно да чуя на живо едно от любимите ми парчета на Браян Адамс, покрай което навремето му станах фен не без помощта на MTV...

 

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Ние с Desi75 сме си взели билети за правостоящи. Ако Duke или някой друг е в този сектор и иска да се присъедини към нас, ще се радваме :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Ние сме седящи, щото нали отдавна не сме в 69-та... :lol:

 

 

Реално погледнато много рядко сме на трибуните по време на концерт, като този е едно от изключенията от правилото. Купих билети в деня на пускането им в продажба, както обикновено правя по навик, като избрах най-добрите седящи места в залата...

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Хайде, споделете как мина концерта!

За да не говоря от чуждо име, ща кажа за себе си - останах много доволна :)  Правостоящите ни места се оказаха много близо до сцената, а концертът почна само с 15 мин. закъснение. Всичко беше много професионално, не чух фалшив тон, а и шоуто продължи 2 часа и половина, последните от които прекарахме в страхотни танци. Много се забавлявах и много ми хареса :)

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

И аз да кажа, че останахме изключително доволни от концерта. Браян се раздаде на максимум, усети топлата атмосфера в залата и не спести и грам сили. :)

Ние също бяхме сред седящите челяци на първото ниво, билетите ги бяхме взели още през април. Дано по-скоро да се върне в България или да ни се засечат датите на някое от турнетата му! :)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Стегнат концерт се получи. Професионална работа на Bryan Adams и групата през всичките 150 минути. Чудесна и модерно изглеждаща мултимедия. Стилно облекло на сцената. Относително адекватна публика, която в първия от двата случая (при които имаше думата), неволно (или умишлено) заблуди Адамс, че любимия танц на българина е кючек. При втората изява на публиката нещата изглеждаха доста по-добре, като мацката си заслужи официален тишърт с добре поднесен танц. Можехме да минем и без вселенската лигня "Have you ever...", ама и така останах доволен от сетлиста. В крайна сметка чух цели шест композиции от любимия "Reckless" и три от "Cuts Like A Knife". Липсваха ми парчета от "Into the Fire", който ужасно много харесвам, но няма пълно щастие...

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.