Прескочи до съдържание

Нощувка в Централен Лондон


Dulgerov

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци :) Пиша тук, защото предполагам ще има доста хора които са били в Лондон и ще могат да ми помогнат. 3-ма човека ще пътуваме до Лондон ( 11/11/2016  - 14/11/2016 ) и търсим хотел , хостел ( по възможност със собствена баня, а не обща и по-възможност да сме 3-мата в стая без повече хора ) , апартамент в който може да отседнем. Някой може ли да посочи евтини такива (около 600лв за престоя) по възможност в центъра или в близост до него (30-40 минути пеша до основните забележителности ) Благодаря предварително :)  

Връзка към мнение

Я погледнете на сайта на този хостел Wombat's city hostel дали има дати за вашите дати за четворни стаи. В букинг са свършили местата за Wombat's city hostel и има само в големи смесени стаи.

Ние ще сме там и има стаи със собствени бани, но с общи тоалетни. Можете да букнете 4 места и да им пишете, че искате да сте заедно. Ние така направихме.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.