Прескочи до съдържание

Привет на всички пътешественици, авантюристи и мечтатели!


Препоръчани мнения

Току що се регистрирах и се радвам, че открих това приятно "местинце", от където мога да получа доста адекватна и точна информация за дестинации, пътешествия, полезни насоки и съвети относно една от най-големите човешки мечти, да опознаем Света, в който живеем! Днешно време, лично аз, трудно намирам съмишленици, поради всеизвестни причини, време, финанси, приоритети, и всъщност, това ме доведе до този сайт. Приятно съм изненадана! С радост, ще се насладя на насоките и впечатленията Ви. :)

  • Харесвам 11
Връзка към мнение

Добре дошла!

Тук ще намериш много полезна и вдъхновяваща информация. Преди да се регистрирам тук не можех да си представя как хората сами организират пътуванията си и от къде намират цялата информация за желаното пътуване. Аз също останах изненадана, че това всъщност е толкова лесен и приятен процес. А още повече ме впечатлиха няколко дами, които обикалят света сами и сбъдват мечти. Това не само ме вдъхнови, но и ми даде смелост да експериментирам със себе си. Омръзна ми да отлагам във времето. Така че настанявай се удобно и започвай да планираш  ;) 

  • Харесвам 7
Връзка към мнение

Благодаря, добре заварила :) този сайт е страхотен, доколкото успях да го разгледам, поздравления на администратора и създателят му, виждам, че тук е пълно с "богати душевно" хора, презареждащи батериите сериозно с нови впечатления и възприятия! Успех на всички, и споделяйте, не бъдете егоисти! ;) 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.