Прескочи до съдържание

фу куок


магеланец

Препоръчани мнения

Здравейте

Планирам пътуване в Азия за два месеца,януари и февруар 2018,идеята ми е с двупосочен билет до КЛ от там до Бали с престой 30 дни(безвизово),и после  още 20 дни в Фу Куок Виетнам.Някой ходил ли е до този остров и знае ли дали ми трябва виза,защото мисля че ако кацаш направо на острова може да се остане до 30 дни безвизово.

Връзка към мнение
преди 2 часа, магеланец каза:

Благодаря.А дали ще имам проблем да се върна пак в Бали след като съм била 30 дни без визово.Има ли някакъв минимален срок за повторно посещение.

Няма такъв срок, можеш и в същия ден да се върнеш. Това, което ми е интересно, е как ще отидеш директно на Фу Куок, нещо не намирам вече полетите от съседни държави, както преди, с изключение на Китай. Вече изключително лесно можеш да си вземеш виетнамска виза онлайн за $25. 

Редактирано от T.E.Lawrence
Връзка към мнение
Евгени Димитров

По въпроса за визата с кацане на Фу Куок, аз не мога да дам информация. Ние бяхме там ноември за кратко. Не знам какво ще правиш 20 дни? Страшно много са за това място, по-добре си изкарай виза и мръдни някъде из Виетнам.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.