Прескочи до съдържание

Билети до Андалусия - 28.08 - 07.09.2017


Препоръчани мнения

Здравейте,

Имам нова задача - да намеря билети до Андалусия на разумна цена. Период - около 5-7 дни, тръгване между 28.08 - 07.09.2017 (+ / - 3 дни).

Точен град, до който да се пътува няма - може Малага, може Севиля или пък Гранада... Идеята е да се пътува до някъде и от там да се наеме кола за обиколка.

Багаж - или само ръчен, или най-много по един куфар на семейство.

Гледам билети в azair.eu от няколко седмици. Това, което намирам е:

- цена около 130 евро за билети с Ryanair + Easyjet. Но пък полетите са на отиване през Милано, а на връщане през Берлин.

Има ли как да купя multicity билет през сайта на Easyjet или как предлагате да го купя (друг сайт?)? Прави ми впечатление, че като дам еднопосочен билет и цената става по-висока

 

- цена около 115 евро за билети само с Ryanair, но пък има нощувки и в двете посоки в Милано. Предполагам, че цената ще падне на някоя промоция, но пък като се включи цената на нощувките .... и може да стане повече

 

Приемам всякакви други идеи, варианти, съвети, предложения... :) 

 

 

Редактирано от Nati
Връзка към мнение

Преди 5 месеца летяхме София-Барселона-Малага, а на връщане Малага-Кьолн-София. Всичко с Райънеър и макс 3-4 часа престой между полетите. Отново през azair.eu намерих тези връзки. Не ти ли излизат подобни опции сега?

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Заради цената на билетите и губенето на време с евентуална нощувка между двата полета, ние пътувахме до Мадрид и оттам - с кола до Кордоба. Завършихме обиколката в Гранада и се върнахме в Мадрид. Колата ни излезе доста евтино, за 11 дни, с някакъв промо код и 24часов интернет....

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

При easyjet можеш с една транзакция да купиш повече отсечки, виж ей този бутон като си харесаш полета:

 

easyjet.png

 

Внимавай обаче, че това не е купуване на класически мулти-сити билет с гаранция за прекачване и т.н. Това просто са няколко различни отсечки купени наведнъж. И да, цената по този начин пада, защото имаш фиксирана такса на резервация, която не се влияе от броя на купените полети, колкото повече купени отсечки наведнъж, толкова по-евтино. 

 

П.С. И според мен цените са супер и не очаквам да поевтиняват точно в този период. 

 

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря на всички!

Ще проверя и варианта през Барселона и Кьолн, но предполагам, че ще е доста повече пари, защото не ми излиза от най-евтните варианти.

Част от хората са от Варна, та може и да се навият за Букурещ.

За сега до Мадрид или друх испански град не искат, защото им ставало много път с колата.

Благодаря, Георги, че ми показа бутона (не знам защо не го виждах до сега) :)

Общо взето ще пробвам всички изброени варианти и ще видим кой ще се вземе :) Благодаря за идеите

 

Връзка към мнение

Ще използвам моята тема да задам един въпрос :). Тръгнах да запазвам билетите от Easyjet, но се чудя дали има как първо да си направя регистрация :huh: или трябва първо да букна билетите и след това, ако искам някакви промени да ползвам мейла, който съм дала при букването. Въпросът ми идва, защото виждам само бутон sign in, а като дам My easyjet account от тук - клик, ми излиза това:

 

easyjet.JPG

Редактирано от Nati
Връзка към мнение

Аз го разбирам като да правиш регистрацията в момента на резервация и сякаш не можеш без резервация да имаш регистрация. А двата избора са, да провериш резервацията, ако е правена директно в сайта на easyjet или през някой агент или приятел, които логично няма да си споделят имейл адреса и паролата на акаунта. В този случай резервацията я проверяваш чрез booking reference и име.  

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.