Прескочи до съдържание

Еднопосочен билет до Виетнам


Ангелина

Препоръчани мнения

Здравейте, опитвам се да намеря изгоден вариант за еднопосочен билет до Виетнам (възможно е и до някоя от съседните държави), като излитането трябва да е след 10-ти септември. До момента откривам две опции:

 

1. Полет директно от София през Белград до Хо Ши Мин - с  Etihad Airways за около 320 евро, има избор на дати за тази цена. Като цяло най-кратък и най-комфортен вариант. 

2. Полет до Дубай с Уиз и от там със Cebu Pacific до Манила. От Манила пак със Cebu до Ханой. Взех един билет от скорошната промоция на Себу за 35 евро. Ако сложим грубо полета на Уиз около 90 евро и от Манила до Ханой около 40 евро, се получава горе долу на половината, Вярно ще пътувам доста повече, но като бонус ще мога да разгледам Дубай и Манила. 

 

Питането ми е по-скоро дали не пропускам някой вариант от по-удобните, тип този с Етихад и има ли смисъл да се надявам на нещо по-изгодно от това? Знам, че еднопосочните билети винаги излизат по-скъпо, но досега не ми се е налагало да търся точно такъв конкретно, та всякакви съвети и препоръки са добре дошли? :)   

 

 

Редактирано от Ангелина
Връзка към мнение

Общо взето добре си се ориентирала. Малко фантазьорски варианти от мен. 

 

Атина - Сайгон - 200 евро с flyscoot, има прекачване в Сингапур, но е на един билет: flyscoot.com

Атинга - Сингапур - 180 евро с flyscoot + Сингапур - Сайгон 40 евро с tigerair: tigerair.com добра опция, ако искаш да поразгледаш Сингапур също. 

 

Подозирам, че са цени без багаж (за разлика от Етихадските), така че може би и това да калкулираш. До Атина би трябвало да е евтино с Ryanair. 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Благодаря за предложенията. Мяркам ги доста напоследък flyscoot с last minute еднопосочни оферти на добри цени, а вариантът за разглеждане на Сингапур повече ми допада от Дубай/Манила. 

Иначе цените са без багаж и като цяло ако се спра на този вариант смятам да не се занимавам с багаж и да взема само най-необходимите неща, че с толкова трансфери не ми се рискува да ми загубят багажа някъде по пътя. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.