Прескочи до съдържание

Туристически печат в паспорта - проблем?


Препоръчани мнения

Здравейте, не знам къде точно да попитам и тук ми се стори най-подходящо да пусна тема. Таа, преди 2 години бях на екскурзия в Берлин и имаше една будка на Берлинската стена и забелязах, че хората си слагат печати все едно са преминали. И аз с всичкия си акъл най-глупаво си платих 1 евро та да ми сложат и на мен за спомен. След точно 1 минута установих, че другите ползват закупени предварително паспорти-сувенири, а на моя официален на първа страница си залепих печат - Deutche Demokratische Republik... Да, знам, голяма съм патка... До сега не съм имала никакви проблеми, но сега подадох документи да заминавам на бригада в САЩ и тамън си изпратих паспорта за посолството и тази мисъл не спира да ме човърка. Та според вас, дали би имало проблем? Като изключим това, паспорта ми е в перфектно здраве, с оставаща валидност 3 години.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Нямаш проблем, тия печати са сувенири. Те в консулството не са идиоти. Все пак гледай да не слагаш печат с "Ислямска държава" :)

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Ххаххах, ще съм малко по-умна другия път. Благодаря ти, само един такъв коментар толкова много успокой съзнанието ми. Когато толкова искаш нещо и само мислиш за него ии се притесняваш за всичко.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.