Прескочи до съдържание

Трансфер от Bergamo Airport до Bormio


Препоръчани мнения

Здравейте!

Интересувам се някой правил ли е и как трансфер от летището в Бергамо до Бормио? Мисля, че преди бях мяркал в нета за някакви влакове/автобуси, които са сезонни и обслужват подобна линия само през летния сезон. Ще се радвам на малко информация, подкрепена, ако е възможно и с възможни часове, за да видим как да напаснем датите. :)

 

Връзка към мнение

За комфортен трансфер с лека кола ли питаш или за това как се стига с обществен транспорт от airport Bergamo  до Bormio?  Нека да правим разграничение.  Разликата в цената е съществена ( около 15 пъти трансферът е по-скъп). Подобно на теб много хора наричат пътуването  с обществен транспорт от летище до крайна цел- транфер, което според мен не е съвсем коректно.

  И така, по същество:  от летище Бергамо до жп. гара Бергамо с градски автобус 1, цена 2,30€ разписание :  https://www.atb.bergamo.it/user/downloadExtra.aspx?TIPO=ORA&FILE=112.pdf&NOME=ATB_Linee оттам с влак до гара Tirano,  цена 10,50€ винаги се прави смяна в Lecco. От гарата на  Tirano до Bormio с този автобус : http://www.busperego.com/linee-ordinarie-pdf.php?l=1947

Приятно пътуване!

 

Редактирано от epetkov
рд
  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.