Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

4 hours ago, AlexandraKo said:

И на мен са ми звъняли.Няколко пъти, на български говореха. А пък, когато аз съм звъняла, все е английско говорящ отсреща. Така и не разбрах, имат ли телефон за съпорт на български.:(

България Booking.com (Bulgaria) EOOD Връзка с клиенти Офиси

Връзка с клиенти
Местен телефон: 00800 119 4467

Поддръжка за резервации за партньори
Поддръжка на Английски (Великобритания): 00800 119 4468

София

Телефон: + 359 2 425 3700 (работно време)

Факс: +359 2 425 3749

Линк: тук

• Харесвам 3
Връзка към коментар
4 hours ago, AlexandraKo said:

И на мен са ми звъняли.Няколко пъти, на български говореха. А пък, когато аз съм звъняла, все е английско говорящ отсреща. Така и не разбрах, имат ли телефон за съпорт на български.:(

1 hour ago, Sun4o said:

Имат, изчакваш на линия без да избираш допълнителна опция.

Или когато се свързваш казваш, че искаш да говориш с някой, който говори български и изчакваш на линия :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам въпрос относно линка за 10% кешбек. Може ли да се ползва дебитна карта вместо кредитна или карта на името на друг човек, а не карта с името на титуляра на профила? Ще се изплати ли в такъв случай 10% кешбек за резервация, направена през линк?

Връзка към коментар

Само още един последен въпрос, може да ви се стори тъп, но просто не съм ползвала тази опция до сега. При плащането в хотела, задължително ли се ползва картата, с която е направена резервацията чрез линка за 10% кешбек или може с др. карта, или в брой.

Връзка към коментар
преди 24 минути , a6olq каза:

Само още един последен въпрос, може да ви се стори тъп, но просто не съм ползвала тази опция до сега. При плащането в хотела, задължително ли се ползва картата, с която е направена резервацията чрез линка за 10% кешбек или може с др. карта, или в брой.

Не. Може да платиш както ти е удобно

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Бяхте писали че може само веднъж да се ползва такава отстъпка за профил. Аз успях два пъти да направя резервация с такъв линк и на двете в профила ми пише: 

Remember, you get CAD 40 after your stay!As you booked with 's link, you get a CAD 40 cash reward. After you’ve checked out, we’ll put the CAD 40 on your credit card. Enjoy the treat!

В крайна сметка само за единия ли ще получа кешбек?

Връзка към коментар

То какво пише и какво ще дадат е съвсем отделна история... По правилата е само веднъж, иначе има случаи хора да са получавали два пъти. В смисъл, не се надявай много, ама ако дадат - печелиш

• Харесвам 3
Връзка към коментар

и ние днес получихме кешбека от приятелски линкове точно за нощувка на 17 февруари, така че другата седмица чакам 80 долара за престой 23-24 февруари от схемата 40/80

за всички такива имам потвърдителни имейли, че парите пътуват, и не съм пращала аз никакви запитвания защо се бавят и тн, очевидно си ги обработват и на определени дати правят плащането 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз днес на един от акаунтите, които си отворих за да направя резервация 15 USD/15 USD от основния ми профил получих имейл, че вече от този акаунт мога да препоръчвам с линк 15 usd за мен/10%  за приятеля. Това стана след първата резервация. За другите ми нови профили обаче не я получих тази промоция. 

Връзка към коментар
Георги Василев

Мен вчера ми изплатиха 40$ от новогодишни нощувки. Няколко пъти си писахме, уж, че идват парите и накрая се разбучах и вчера гледам писмо, че трябвало да са при мен. Ииии бяха :) Има няма 2 месеца и малко.

• Харесвам 3
  • Браво 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.