Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

Мирослав Василев
преди 30 минути , hoper каза:

Това беше първата ми работа, но нищо не се случи..

Тоест не ти се появява такъв линк или е различен?

Редактирано от elateq
Връзка към коментар
преди 53 минути , hoper каза:

Това беше първата ми работа, но нищо не се случи..

Като си влезеш в акаунта и отидеш в меню  Refer friend and earn, не ти ли излиза линка ("Your unique referral link")?

Връзка към коментар
15 minutes ago, Яничка said:

Като си влезеш в акаунта и отидеш в меню  Refer friend and earn, не ти ли излиза линка ("Your unique referral link")?

Единственото място, където пише за реферали е на главната страница долу вляво и като го кликна ми отваря нова главна страница със същата информация като предната и нищо повече. (нямам съобщение "Your unique referral link").

https://ibb.co/bD1cCS

Връзка към коментар
преди 2 минути , hoper каза:

Единственото място, където пише за реферали е на главната страница долу вляво

От скрийншота изглежда, че не си влязъл в акаунта?

Връзка към коментар
9 minutes ago, Vyara said:

Как ти излезе това съобщение? Свалих приложението, но такава оферта не излиза.

Е тя идеята е да няма свалено приложение и така да те прикани да го свалиш.

Връзка към коментар

Кoliob, благодаря за споделения метод. Вече получих 25$ по виртуална карта на ДСК като канещ, а чакам и още толкова като резервиращ и дадох виртуална Виза на Револют. Надявам се да няма проблем с получаването.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 43 минути , elateq каза:

Някой да знае, как мога да изкарам линк за 15$/15$ най-малкото което успявам да намеря е 25/25?

Регистрирай акаунт през английско IP и дават 20 паунда + 10 %

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 11 минути , Ivko каза:

Имам резервация от линк на приятел за 10% ,но ще я анулирам понеже няма да я ползвам. След това мога ли отново да ползвам същия линк за нова?

Може колкото искаш резервации да направиш и канцелираш, но ще върнат пари само за първата реализирана. Ако платят изобщо - от няколко дена са сменили стандартния надпис за чакането на рефънда на от 30 до 60 дни..

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Привет! Букнала съм от два профила с реферални линкове, но с тези профили съм взимала бонус от онези програми 75/225 и 25/50. Дали ще ми изплатят бонусите? 

И също да кажа, че намерих линк с реферал от 40 CAD, букнах, в потвърждението пишеше, че ще ги получа, но букинг ми пратиха мейл, че ще получа 10%.

Още нещо, направила съм няколко резервации с покани, но само на единия профил получих мейл, че линкът ми е сейвнат и ще получа бонус. Сама си се каня де, вече се оплетох тотално в профили, мейли и карти :)

• Смея се 1
Връзка към коментар
На 4.05.2018 г. в 18:46, Ivko каза:

Имам резервация от линк на приятел за 10% ,но ще я анулирам понеже няма да я ползвам. След това мога ли отново да ползвам същия линк за нова?

Не,изхабил си го.

Връзка към коментар
На 4.05.2018 г. в 18:46, Ivko каза:

преди 4 часа, Olianata каза:

Не,изхабил си го.

@IvkoНе е чак толкова фатално.

Какво ще се случи, ако моят приятел анулира резервацията си?

Ако вашият приятел анулира резервацията нито вие, нито той/тя ще получи възнаграждение. Обаче, ако вашият приятел направи нова резервация с вашия линк, и двамата ще бъдете възнаградени.

ЧЗВ

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз също анулирах една резервация с линк от приятел, после със същия линк букнах друг хотел и след престоя ми изплатиха бонуса. Така че няма проблем, линка се използва веднъж.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.