Прескочи до съдържание

Добра оферта, която отмених току-що


Препоръчани мнения

Току-що отмених една изгодна оферта за нощувка поради промяна в плановете. Възползвайте се сега, тъй като вероятно тя няма да бъде налична дълго време.

 

Така може да започва всеки пост в тази тема, за да предостави възможността друг магеланец да ползва конкретна и много изгодна оферта за настаняване, която е била отказана по различни причини. В сериозните резервационни системи подобна оферта се появява почти мигновено и стои за кратко, докато не намери своя нов кандидат. Въпросът е в този промеждутък от време ние да имаме тук вече възможно най-бързо тази така ценна информация. Задължително условие е всяко мнение да бъде актуално към момента на неговото публикуване, за да има ефект.

 

Вече е ясно, че голяма част от нас не резервират на сляпо и не се хвърлят на първото появило се предложение. Усещането и умението да събираш най-ценната информация за дадена дестинация, вкл. и по отношение на настаняването там и вариантите за придвижване, изхранване и пр., само добавя още малко тръпка към планираното и мечтано пътешествие. А и бърка по-малко в джоба! ;-) Грехота би било тези усилия да отиват напразно, след като могат да послужат на друг магеланец. Много често съм предлагал на мои приятели и познати добри варианти за полети, пътувания и настаняване, но вероятността да им послужат се е свеждала почти до нула. Без значение защо - дали поради ограничения кръг от хора, или поради по-различния поглед към нещата. А тук, във форума, "гледат" доста жадни за пътешествия очи и целенасочено търсещи информация умове. Да, може да се окаже, че и сред това голямо съобщество няма да се получат кой знае колко много допирни точки. Но дори и една оферта да намери своя точен адресат в точния момент и за точното място би било много добре. Особено за търсещия.

 

Добре е офертата да съдържа поне място, време, тип настаняване, цена, откъде е резервирана... Или с какво е интересна и уникална, сравнения на цени, предимства на района и др. каквото би било полезно. Ако ли пък не, и един линк също може да свърши работа. А най-добре е и двете. :-)

 

Да започваме, пък ще видим!

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 10
  • Браво 1
Връзка към мнение
Публикувано: (редактирано)

Току-що отмених една изгодна оферта за нощувка.

 

Аспровалта, Гърция

24.06.2017 г.

1 нощувка за двама

 €20

БЕЗПЛАТНО анулиране преди 11 юни 2017 г.

Booking.com

 

https://goo.gl/LgYfpe

 

+ ниската цена за района и месеца (следващите предложения започват от 40 евро, а и те не са нещо особено)

+ близостта до плажа

 

- общата баня

- ново място без отзиви

 

Възползвайте се сега, тъй като вероятно тя няма да бъде налична дълго време.

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз по принцип смятам, че тази тема е интересна. С малко допълнение - може би ще има по-добър ефект за магеланци, ако е под заглавие: След час смятам да отменя една изгодна оферта за почивка.

По този начин всеки, който се интересува, ще има възможност да помисли малко и евентуално да се възползва от предложението, а не да бъде поставен пред свършен факт.

  • Харесвам 9
Връзка към мнение
преди 2 часа, pamela каза:

...ако е под заглавие: След час смятам да отменя една изгодна оферта за почивка.

Да, по-добрият вариант е, ако предварително се уведомяват магеланците, за да са заели вече нисък старт и да са една идея пред всички. :-)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • 6 месеца по-късно ...

След час смятам да отменя една изгодна оферта за почивка. :)

А пък съм оставил и още една стая на тази невероятна цена! :lol:

 

На ски курорт в швейцарските Алпи през март с прекрасен изглед, близка ски писта и фантастична закуска само за... 25 евро.

90 % отстъпка само днес!!!

 

1.png.ec0af3b9109e14411dbdc5baa2034697.png

 

2.png.f76e14e0ed8644d1e338e5598b752167.png

 

За хотела:

http://www.pleinciel.com/views/EN/pleinciel/hiver/hotel.html

За мястото:

http://www.champery.ch/

http://www.portesdusoleil.com/hiver.html

 

P.S. error :O

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 6
  • Браво 2
Връзка към мнение
  • 1 година по-късно ...

Току-що открих/отмених една изгодна оферта за нощувка. Ако някой има път натам - към Анаталия и Аланя:

 

1810010073_NostalgiaWorldPension.png.e1451e79bdc961509884a69ae4ef26a1.png

 

С Genius - Ниво 2 (а може и с Ниво 1 - не съм проверявал) отстъпките за различните опции за настаняване достигат до 54%.

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

4 евро за нощувка в Приморско във фамилна стая със закуска за двама и 1 дете

 

Току-що случайно ми попадна оферта за нощувка със сериозна отстъпка, която сваля цената до 4 евро. Очевидна грешка е, но пък предложението е факт. Нямам представа дали хотелът ще уважи направените заявки или пък ще бъде благосклонен да направи сериозна отстъпка от стандартната цена на този, който по най-законния и стандартен начин си резервира стаята след малко. Защото скоро може би няма да я има. :wink:

 

4_1.png.2589879bb2acb13410fb8b4cac1ab227.png4_3.png.bcdab4018f54716d694703df8828df30.png4_2.png.c3a4f7ccad0d1959070891ca806072bb.png

 

А трите останали стаи са общо за 12 евро.

 

4_12.png.907643acc9b31d7d5727f4592b35cc2c.png

 

 

  • Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.