Прескочи до съдържание

Направи си сам...самолет


nikolaysto

Препоръчани мнения

На няколко пъти попадам на статии и информация за хора които сами си правят своите самолети. Оказва се че това не е рядкост и в Щатите има хиляди регистрирани самолети, които са построени от ентусиясти. Има възможност да си закупиш чертежите на популярни модели и сам да направиш всичко от нула или дори да си закупиш готовите части и "само" да си го сглобиш. Разбира се говорим за свръхлеки самолети, най-често с 1 или 2 места. Пълно е със статии, които те убеждават че ако можеш да си  позволиш кола и почивка, можеш да си позволиш и самолет. Любопитно ми е, дали подобни ентусиясти има и в БГ, попадали ли сте на повече инфо по темата? 

Има ли Магеланец, който мисли че би се справил технически с Airplane Kit за сглабяне?

Връзка към мнение

Аз съм се интересувал малко от темата, до колкото знам има българи такива ентусиасти. Единици, естествено :) Целия процес по сглабяне се контролира от властите (ГВА в нашия случай) и не би трябвало да те оставят да се претрепеш като авиаторите пионери преди 120-130 години, но като цяло мен лично ме е страх от нещо такова :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.