Прескочи до съдържание

Sofia - Dublin


Препоръчани мнения

Току що попитах една приятелка, която редовно пътува и следи линията. Каза, че най-евтино е попадала на 70€ двупосочен, като стандартно е 100-110€.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Аз средата на април си взех билети за 14-16.11.2017 на цена 76€ 
Сега гледам, че за същите дати и за още няколко през ноември, цената е 62€ , а за 18-23.11, например,е 58€. По-ниски цени за Дъблин аз не съм срещал. (не че съм следил чак много редовно дестинацията, де) 
Говоря за цени от сайта на Ryan, тогава не бях търсил през "ония сайтове", защото имах подарък-ваучер, който трябваше да ползвам преди да му изтече срока.
P.S. Сега пробвах напосоки -  rumbo.pt сваля на 44€ с Mastercard debit, а Rumbo.es - на 40€, обаче картата е AmEx ... повече от това се съмнявам да може да се изцеди  за тази дестинация;)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 7
Връзка към мнение
преди 8 часа, Фил каза:

...
P.S. Сега пробвах напосоки -  rumbo.pt сваля на 44€ с Mastercard debit, а Rumbo.es - на 40€, обаче картата е AmEx ... повече от това се съмнявам да може да се изцеди  за тази дестинация;)

rumbo.pt в момента дава отстъпка с Viabuy Prepaid Mastercard.

jetcost.pt -> rumbo.pt дава отстъпка с Mastercard Debit. Например: София-Дъблин-София, 14-16.11.2017 - 49.56 EURO.

Същото на сайта на райън е 63.18 EURO.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Взех си билетите от сайта на Раян директно, за 4 евро на билет не ми се минаваше през други сайтове, а и исках да купя места, защото все пак е 4 часа полет. Билетите излезнаха по 62Е без местата. Реших да 'отметна' тази покупка, че много смут ми внасяше, но съм с усещането, че предстоят и по-добри цени по тази дестинация.

С-мата  jetcost.pt -> rumbo.pt работи само за един билет, на мен ми даваше 49Е, което е супер, но за 2 билета ставаше по 56 на билет и т.н.

 

Връзка към мнение
  • 4 седмици по-късно ...

Търся 3 билета за 5-10 октомври за  Дъблин. През сайта на Раян  ми излизат 189 Е, през jetcost.pt - 95 Е / препраща ме към eDreams.it/ , а през rumbo.pt - 164E / 24 E отстъпка карта/. Разликата  между официалния сайт на Раян и през eDreams.it е двойна?! Как да го разбирам това - eDreams.it и rumbo.pt имат ли някакви скрити такси?

Връзка към мнение
преди 45 минути , Izabela каза:

имат ли някакви скрити такси

В тази тема можеш да намериш отговори на въпросите си:

 

Моля да не пускаш един и същ въпрос на много места.

Връзка към мнение

Здравейте, търся полет София - Дъблин от 29.08 до 5 /евентуално може 6 или 7/ септември, като кацането в Дъблин да не е по късно от 19 часа. Най ниската цена която намирам е 365 евра отиване с Austrian и връщане с Луфханза или Swiss.

Rainair има много евтин билет за връщане на 5.09 - 41 евро, но на отиване са изчерпани билетите. Откъде мога да видя някакъв вариант с прикачване на Rainair - София - Дъблин за 29.08?

Връзка към мнение

На Прима виста намирам за 222€, но с по една смяна в посока. На отиване в Рим, на връщане - в Брюксел. 

 

P.S. Виждам, че на 7-ми има директен полет Дъблин-София, който е 34 €. Можеш да използваш линка горе, за да видиш връзката през Рим, след което да купиш всички билети директно от сайта на превозвача.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.