Прескочи до съдържание

Календар 2018: Да има ли стилово разделение в календарите?


Календар 2018: Да има ли стилово разделение в календарите?  

104 магеланци са гласували

  1. 1. Календар 2018: Да има ли стилово разделение в календарите?

    • Да, единият календар да е градове, а другият природа
    • Не, всякакви снимки да има и в двата календара

Тази анкета е затворена за гласуване


Препоръчани мнения

В продължение на дискусията за календарите ни за следващата година, имаме една точка, по която има известно разногласие - дали двата календара да са разделени тематично на градове и природа или да си останат както до сега - всякакви снимки влизат и в двата календара. 

 

Резюмирам гледните точки тук, за да не перефразирам погрешно, който желае може да прочете пълната аргументация в другата тема:

 

- Понякога е трудно да се определи коя снимка в коя категория спада, например дали снимка от Сентръл Парк в Ню Йорк е природна или градска. Не е сигурно дали с разделяне на градски и природни обхващаме абсолютно всички възможни снимки, съвсем спокойно даден кадър може да не попада в нито една от двете категории, или пък и в двете;

- Тематичното разделение дава възможност двата календара да са стилово различни един от друг, а не единия да е по-уголемена версия на другия, макар и с различни снимки;

- Определени хора им допада само големият или само малкият формат. На други им допадат повече природни, а не градски снимки (или обратното). Може да се случи предпочитаният формат да е с непредпочитаните снимки. 

 

На базата на резултатите от тази анкета ще решим и как ще протече гласуването. 

 

Анкетата е публична и ще се види всеки за какво е гласувал. Крайният срок за гласуване е 21.08, 20:00

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.