Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци желанието ми е следното за януари до февруари :

София- Дубай (престой около месец)- Малдиви (около 10 дни) . Въпроса е изгодни билети как да се резервират - от София до Мале двупосочно излиза около 550еур на човек с прекачване в Дубай, но идеята е да се остане в Дубай около месец без това да повлиае на цената на билетите с над 30-40%. Моля за предложения на билети, като датите нямат значение въпроса е да е в тези два месеца докато е студено тук.

Връзка към мнение

С този едномесечен престой, аз лично не го виждам на един билет. 

 

Купуваш отделни билети - София - Дубай, Дубай - Малдиви, Малдиви - София.

 

По първата отсечка проверяваш цените на FlyDubai и Wizz. По втората FlyDubai, но ако си оптимистично настроен може да погледнеш и цените на Emirates, ама там едва ли ще имаш успех. По третата отсечка, май само FlyDubai могат да предложат еднопосочен на прилична цена (с прекачване пак в Дубай). 

 

Алтернативно ги цепиш на два билета - София - Дубай - София и Дубай - Малдиви - Дубай, като пак основно внимание обръщаш на Wizz и FlyDubai.

Връзка към мнение

Дубай Малдиви Дубай е почти на цената като от София за съжаление. Интересно че с флай дубай от Мале до Дубай задължително минава през Коломбо . Нещо не мога да харесам билети към 1500-600еур.

Връзка към мнение

Ами, ако билетите са за трима, то около 500 евро на човек наистина не е лоша цена. Имай предвид, че ти не купуваш един билет, а два. 

Връзка към мнение
Преди 1 час, Георги каза:

Ами, ако билетите са за трима, то около 500 евро на човек наистина не е лоша цена. Имай предвид, че ти не купуваш един билет, а два. 

Вероятно не се изразих правилно, т.е от София Мале и обратно е към 1500еур в момента въпреки, че гледам хора за по 350еур са пътували двупосочно. Като го направим София-Дубай-София и Дубай Мале Дубай цената отива на близо 2000еур , която вече е безмислено висока, а нали сме магеланци винаги гледаме добра цена. Въпроса е как да се вместим в тези 1500еур с престоя в Дубай то не че няма да се хвърлят още луди пари по хотели, но вероятно има трикове които не съм наясно в търсачки и сайтове.

Връзка към мнение

Е не, това са невъзможни цени. Ето ти отиване на 15 януари с Уиз до Дубай:

 

chrome_2017-08-19_09-30-18.png

 

Дубай - Малдиви с FlyDubai, това е около 200 евро:

 

2017-08-19_09-31-45.png

 

Малдиви - София още 270 евро:

 

chrome_2017-08-19_09-32-39.png

 

Вярно е, че като се добавят куфарите ще стане близо 700 евро, но със сигурност не е 1500 на човек. Убеден съм и че полетите и датите може да се оптимизират за цени още. 

 

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.