Прескочи до съдържание

Закъснял полет от Хонг Конг


Препоръчани мнения

Моля за съвет! Синът ми днес трябваше да излети от Хонг Конг в 19,05 ч. Билетът му е на Бритиш и е Хонг Конг-Шанхай-Лондон-София. Отсечката от Хонг Конг до Шанхай се изпълнява от Cathay Dragon, a останалите полети са с Бритиш.  Около 6 часа преди полета получава мейл, че полета се отменя за другия ден, т.е. 21.08  и излита ев 5,30 сутринта и е Хонг Конг-Шанхай-Виена-София. 

Казах му да отиде на летището и да види какво ще му предложат... хотел, храна....  ожезщетение.... От тук нататък ? ..... не ми се случвало подобно нещо и не знам какво се прави точно в тези случаи. Моце ли да има претенции към това премаршрутиране или не?...... 

Връзка към мнение

Хубаво е, че е с Бритиш. Наскоро @bobole4e мисля, че писа за закъснял полет на Бритиш, които без напомняне от пътниците, сами са изплатили обезщетението на пътуващите на самото гише. 

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Toва листче са му дали на информация. Казали са, че полета е сменен и ще се изпълнява от Австрийските авиолинии,  а не от и Бритиш. Бритиш вече не отговряли за този полет. Самото гише на Бритиш отваря след 2часа. Моля за съвет.... какво да прави, да отиде на предложения хотел ( и да лети утре) или да чака да си говори на гишето на Бритиш?

 

Редактирано от Георги
премахната снимка с доста информация
Връзка към мнение

Аз бих изчакала отваряне на гишето на Бритиш.  След като билетът е техен, какво значи да не отговарят за този полет? Добре е, че са му дали хотел, но все пак контакт с тях е необходим, поне за мен.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

@Monika_Koko, Бритиш имат добър customer service. Съветвам те синът ти да се обръща само към тях. както и да се свърже по всички начини с тях. 

 

https://www.britishairways.com/en-gb/information/delayed-or-cancelled-flights

Връзка към мнение

Нека да звънне на Бритиш да види дали ще има по-ранен вариант. Аз поне не мога да се ориентирам от информацията до момента, но изглежда че алтернативно предложения полет сякаш е най-ранния възможен. 

 

П.П. Махнах снимката, имаше прекалено много информация на нея. Например някой трол можеше да се обади от името на сина ти и да премаршрутира кой знае накъде. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.