Прескочи до съдържание
 • Добре дошли!

  Magelanci.com е общество на хора, завладени от магията на пътешествията. От първоначалната тръпка до самолетния билет, планирането и самото пътуване – ние сме тук да си помагаме, споделяме и съпреживяваме. 

 • Списъкът с предстоящи пътувания е видим само за регистрирани магеланци

Търси събития

Близо до теб

Събития близо до теб Виж повече събития по местоположение

Няма събития близо до теб. Провери пак по-късно!

Разгледай по месец

 • Танзания - Голямата миграция в Западния коридор на Серенгети
  Май 26
   - 

  Танзания - Голямата миграция в Западния коридор на Серенгети

  Това сафари го организирах много бързо. Никога до този момент не съм виждал Голямата миграция в Западния коридор на Серенгети в района на река Грумети. До момента съм я гледал няколко пъти в централно Серенгети, южно Серенгети и в Масай Мара в Кения. Ще бъде чудесно ако успеем да хванем пресичания на реката. За всеки случай съм взел и 2 нощувки в централно Серенгети (Серонера), в случай, че по няк

 • Юни 07
   - 

  Люксембург

  Люксембург

 • Юни 16
   - 

  Циклади с лодка

  На отдавна мечтано плаване по Цикладите ще съм с група готини другари. Отново след повече от 17-18 години пауза ще се върна на любими места и ще открия може би и нови.

 • Юни 18
   - 

  Словакия, Vysoké Tatry

 • Района на Уста (Worcester) и Единбург
  Юни 26
   - 

  Района на Уста (Worcester) и Единбург

  Да - нерде Уста, нерде Единбург. Всеизвестно е, че в географския смисъл на думата местата, на които ходим са си на едно и също място, докато мечтите си ходят където си искат. Освен това последните имат и доста непостоянно, да не кажа самоволно и безнравствено поведение и затова все се променят или видоизменят. Аз например (а предполагам и болшинството от хората) никога не съм имала постоянна мечта

Няма събития в този месец

Няма повече събития

Няма намерени събития
×
×
 • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.