Прескочи до съдържание

Здравейте Нови приятели

Препоръчани мнения

Публикувано:

Казвам се Мариела, по професия съм финансист но в момента не работя, отдала съм се на едногодишна почивка :P обичам да пътувам и сама да организирам плануваните дестинации. С мен винаги водя приятели който  остават доста доволни от организираната екскурзия и най  вече от средствата който са платили за нея.Попаднах случайно на форума прочетох доста неща в него и останах очарована от доста публикации и мнения. Не мога да кажа че ще бъда най активна но ще се постарая да Ви бъда полезна с каквото мога.Благодаря Ви на всички найстина доста добра информация ... До скоро :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Добре дошла, понеже си ни на линия, има една текуща тема, където се пита за Тунис, може да се включиш...само те зарибявам :)

иначе тия едногодишни почивки са супер :)

Публикувано:

Извинявай, трябваше да изляза по спешност, и не съм видяла запитането ще прочета за темата - Тунис и ако мога да помогна ще се включа , аз съм ходила в гр. Хамамет и в гр.Тунис и то преди дестина години може би няма да мога да съм актуална с информация

Публикувано:

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.