Прескочи до съдържание

Здравейте ! :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте магеланци !

Чета форума от създаването му, но чак сега реших да пиша в него. Ще се опитам да бъда полезен с каквото мога ! :) Както всички тук обичам самоорганизираните пътешествия и макар да не съм мърдал много много извън Европа се надявам това да се промени ! :) Като за начало планирам едно пътуване Турция - Израел - Йордания нагодина, но засега всичко са още първоначални планове, та не се знае, знае ли се ..... :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Добре дошъл, като се узнае знае ли се, давай, пък и да не се знае знае ли се, пак :) За Йордания мярках промоция на Turkish наскоро, ма ще те излъжа за кой град точно и за цена...

Публикувано:

vllaaddo, от октомври до февруари 2014 тръгва чартър София - Аман. Ако дотогава се узнае дали ще се знае, може да ти е от полза ;)

Тръгва пряка чартърна линия Аман-София
http://trip.dir.bg/news.php?id=14901588

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Аз бях измислил малко по-друга схема. София - Истанбул с авотбус, от там двупосочен билет до Тел Авив с Пегасус. От Тел Авив до Ейлат с ЕЛ АЛ, цените са учудващо добри. От Ейлат минавам в Акаба, мотаене из Йордания една седмица (Уади Рум и Петра основно) и след това от Аман до Акаба обратно с Йораднските авиолинии (също не лоши цени). Връщане в Израел, мотаене 1 седмица из Израел (Мървто море, Йерусалим и Тел Авив) и след това от Тел Авив обратно. Четирите полета (Истанбул - Тел Авив двупосочен и еднопосочни Тел Авив - Ейлат и Аман - Акаба излизаха някъде около 310-320 лв. за произволни дати март месец + 90 лева за автобус до Истанбул).  Не знам обаче как и кога ще го вместя, тъй като февруари ще ходя до Финалндия и Естония, а след това имам и пътуване до Русия, макар и без конкретни дати все още .... та така като гледам Йордания най-вероятно ще я отложа чак за септември догодина. Затова и казах, че са само планове засега .....  :)

Редактирано от vllaaddo
  • Харесвам 1
Публикувано:

тъй като февруари ще ходя до Финалндия и Естония, 

ооо, ако ползваш "пиянското фери", моля те прави снимки ;)

И аз имах едни планове за април до Финландия, от там ферито до Естония, и спускане с автобус на юг към Латвия и Литва, но леко си промених плановете.

Иначе Финландия и Естония през февруари звучи доста вълнуващо. :)

Публикувано:

Да отида, живот и здраве, снимки ще има достатъчно ! :) Иначе плана е точно "пиянското фери" да се ползва от Хелзинки до Талин ! :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.