Тони Публикувано: 4 април, 2013 Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Привет. Както Жоро казва- яко зарибена. Сънувам пътища дори. Засега само с 16 държави, и то главно заради болестта Италия...Най-далечна посетена- Австралия, последните две години се въртя само из Острова и Европа. Годинаха я почнах с една януарска северна Италия и едно мартенско Амалфийско крайбрежие... Планове за годината- Ирландия, Норвегия, Полша и поне още два пъти Италия. Засега толкова. Успех на форума! 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 април, 2013 Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Къде си обикаляла в Австралия? Аз бях половин година там почти и оставих огромна непосетена дупка в центъра... Айде добре дошла Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Две години по ред за по един месец успях да опоскам само Виктория, но от край до край. Но не прекрачих щата. Минуса на посещенията при познати. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 април, 2013 Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Ауууу, не че Виктория е зле, и аз живях там, ама да не види Сидни човек си е престъпление Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега