bad kid Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари Зелен билет на стойност 1 лв. за пътуване в градския транспорт, както и безплатно паркиране в буферните паркинги на метрото се въвеждат за четвъртък и петък (9 и 10 януари) в София. 6
Anna Kalinovska Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари ПИКАСО Графики от колекцията на Националната галерия 20/12/2024 - 18/05/2025 https://nationalgallery.bg/bg/exhibitions/picasso-graphics-from-the-national-gallery-collection/ 3
Граф Вронски Публикувано: Неделя в 08:38 Публикувано: Неделя в 08:38 Китайски ресторант Xian Wei От известно време няколко човека ми споменаха за китайски ресторант в Студентски град. А, аз още преди ми го споделят бях преминал покрай него в една тъмна нощ и още тогава приятната атмосфера беше привлякло вниманието. Държало се е от студенти китайци, които учат в България. Те говорят български, разбирамостта им е доста добра според мен. Има витрина с всякакви продукти: различни видове меса, топчета от телешко, от риба, зеленчуци, различни видове гъби, нудли, забравих ги другите ... Може би най-странният продукт беше патешка кръв (приличаше на стек от пастет, никой не го пробва 😄 ). Взимаш една табла и започваш да трупаш каквото ти хареса. Претегля се и така се формира цената. След това избираш един от 4 вида бульони. И те го сглобяват и досготвят. До 5-7 минутки те извикават да си вземеш hot pot-a. Лутахме се като мухи без глави докато изберем "подходящите" съставки. Но накрая резултатът беше доста добър. На цялата групичка им хареса какво всеки си "сготви". Заведението беше пълно и добре, че бях направил резервация предварително. 11 1
Брани Публикувано: Понеделник в 06:54 Публикувано: Понеделник в 06:54 Колко хубава е била столицата преди да се презастрои … 5 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега