Ivan Todorov Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 Air Asia има предложение Big Sale от 17.09. http://www.airasia.com/th/en/promotion/rr3590108.page 3
Hollywood Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 (редактирано) Air Asia има предложение Big Sale от 17.09. http://www.airasia.com/th/en/promotion/rr3590108.page A дотам с какво? Европа я нямат. Редактирано 16 септември, 2013 от Hollywood 1
Георги Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 A дотам с какво? Европа я нямат. Върши работа, ако така и така планираш пътуване в региона за догодина. Рядко човек ходи до Югоизточна Азия и се ограничава само до една държава. 3
Valle Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 Прав е Георги - планиране трябва поне в 6-9 месечен хоризонт. Аз се възползвах от някава промоция на катарците от началото на юни за 525 евро до Бангкок от София (Хонг Конг бе на 519 евро). Ще пътувам за 3 седмици (втората половина на януари). Благодаря на Иван Тодоров за съобщението. Сега отговарям по принцип, но самия сайт ще го гледам довечера за полети на конкретните дати и маршрути, които ме интересуват. Иначе, съм обикновен служител с 25 дена отпуска. То добре, че нямам и повече дни отпуска, че с парите няма да мога да се засека. С тези дни правя по 2 трансконтинентални пътувания извън Европа + нещо едноседмично на нашия континент (предимно по планините). 4
salomia Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 Air Asia има предложение Big Sale от 17.09. http://www.airasia.com/th/en/promotion/rr3590108.page Чудесно, в каква ситуация се нагласих...нямаме още билети до Бангкок / Valley завидях ти:)/ , но имаме план за щъкане от там в други посоки...
stanimir Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 (редактирано) Да лошото е , че още нямаме промоциите от Европа към Азия и не върви да се набълбукаш с полети из Азия . Да видим какво ще предложаt KLM тия дни защото катарците се бавят много тази година. Може да се следи и промоцията на LOT към Варшава. П.С. Това ме подсеща , че Malaysia Airline в момента имат цена Истанбул-Сингапур за 508 евро за много дати чак до април догодина , та ако някой Истанбул му е удобен може да се възползва. Редактирано 16 септември, 2013 от stenk 1
wilks Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 (редактирано) П.С. Това ме подсеща , че Malaysia Airline в момента имат цена Истанбул-Сингапур за 508 евро за много дати чак до април догодина , та ако някой Истанбул му е удобен може да се възползва. Аз тези цени вече нещо не ги намирам (конкретно за около Нова година гледам), но пък Saudia изскочиха с не по-малко атрактивна оферта за IST - KUL - IST за 492 EUR. (през Трип-а) А от там с горната промоция на AirAsia, до където искате из Азия, че и отвъд P.S. Естествено Saudia имат прекачвания на летището в Джеда, а не съм много наясно за транзит трябва ли виза за българи.... Редактирано 16 септември, 2013 от wilks
Георги Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 Аз тези цени вече нещо не ги намирам (конкретно за около Нова година гледам), но пък Saudia изскочиха с не по-малко атрактивна оферта за IST - KUL - IST за 492 EUR. (през Трип-а) А от там с горната промоция на AirAsia, до където искате из Азия, че и отвъд P.S. Естествено Saudia имат прекачвания на летището в Джеда, а не съм много наясно за транзит трябва ли виза за българи.... 18 часа май беше границата за да няма нужда от транзитна виза, след това общо взето да забрави човек, щото били трудни Така четох наскоро, докато душех точно тия оферти на саудиа 1
stanimir Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 (редактирано) Има ги малазийците на много дати , но за след Нова Година. Редактирано 16 септември, 2013 от stenk 1
wilks Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 (редактирано) 18 часа май беше границата за да няма нужда от транзитна виза, след това общо взето да забрави човек, щото били трудни Така четох наскоро, докато душех точно тия оферти на саудиа Ако информацията е достоверна за тези 18 часа, значи варианта с полетите на Saudia стават за нас, защото престоя е 15ч. 30 мин. на връщане. На отиване е само 3 часа и нещо. Може би от авиокомпанията ги съобразяват да са до 18 часа точно поради тази причина, за да могат да се възползват максимален брой хора. Само предполагам, де. Има ги малазийците на много дати , но за след Нова Година. Значи затова не съм ги намерил. Аз гледах само: отиване от средата на декември ; връщане до средата на януари. От друга страна пък, тези дати, които ти си дал, са идеални за азиатската Нова година. Сега остава да реша за коя Нова година ще е по-добре да се отиде. Или накрая за пореден път пак нищо да не реша. Редактирано 16 септември, 2013 от wilks
charlotte Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 абе, тези Сауди, биричка сервират ли на борда. Да не са като Египетските, след молитвата, само водицо аз в Бангкок напълно трезвен не съм слизал 1
stanimir Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 Гледам сайта с промоцията на Airasia и плача ... жалко , че по добрият Ryanair е поне на 6000 км. от България.
stanimir Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 абе, тези Сауди, биричка сервират ли на борда. Да не са като Египетските, след молитвата, само водицо аз в Бангкок напълно трезвен не съм слизал Много вероятно да са безалкохолна авиокомпания ... - Катарците също са много свенливи и крият алкохола. Не си ли направиш устата няма кой да ти предложи. Моята консумация се свежда до 100 - ина мл. уиски за отпускане . Не мога да спя по време на полет и над три часа пощурявам -
charlotte Публикувано: 16 септември, 2013 Публикувано: 16 септември, 2013 На Катарците тактиката е-набелязваш източноевропейката и атакуваш с усмивка и поръчка за две бирички преди да са сервирали вечерята Досега са ми отказвали само на Люксеър, непробиваема беше тази немска кака... ааа то и ЕърАзия не сервират алкохол на всички полети.
wilks Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 (редактирано) Има ги малазийците на много дати , но за след Нова Година. Значи да направя лека равносметка: Тези цени от матрикс-а излизат верно, но на сайта на Malaysia изобщо не се зареждат такива дати и цени. На никой друг сайт, от който директно може да се купи билет, не излизат същите цени. Офертата на Saudi излиза макар и трудно, но там проблема е летището в Джеда, където им прекачване - колкото ревюта намерих и прочетох из нета, всички бяха крайно негативни за условията на летището, и за отношението на служителите и персонала. А там има 15 часа престой на връщане. Така че и този вариант категорично отпада, колкото и да е примамлива цената им до KUL. Остава да чакаме офертите на Ориксите от SOF или IST, или евентуално KLM-AF да видим какво ще предложат на 19-ти. Редактирано 17 септември, 2013 от wilks 1
Георги Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 В орбитз си ми излизат цените на malaysia: http://www.orbitz.com/shop/airsearch?type=air&ar.type=roundTrip&strm=true&ar.rt.leaveSlice.orig.key=IST&_ar.rt.leaveSlice.originRadius=0&ar.rt.leaveSlice.dest.key=sin&_ar.rt.leaveSlice.destinationRadius=0&ar.rt.leaveSlice.date=2%2F3%2F14&ar.rt.leaveSlice.time=Anytime&ar.rt.returnSlice.date=2%2F20%2F14&ar.rt.returnSlice.time=Anytime&_ar.rt.flexAirSearch=0&ar.rt.numAdult=1&ar.rt.numSenior=0&ar.rt.numChild=0&ar.rt.child%5B0%5D=&ar.rt.child%5B1%5D=&ar.rt.child%5B2%5D=&ar.rt.child%5B3%5D=&ar.rt.child%5B4%5D=&ar.rt.child%5B5%5D=&ar.rt.child%5B6%5D=&ar.rt.child%5B7%5D=&search=Search+Flights&_ar.rt.nonStop=0&_ar.rt.narrowSel=0&ar.rt.narrow=airlines&ar.rt.carriers%5B0%5D=&ar.rt.carriers%5B1%5D=&ar.rt.carriers%5B2%5D=&ar.rt.cabin=C стигнах до плащането и няма проблеми
wilks Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 (редактирано) В орбитз си ми излизат цените на malaysia: http://www.orbitz.com/shop/airsearch?type=air&ar.type=roundTrip&strm=true&ar.rt.leaveSlice.orig.key=IST&_ar.rt.leaveSlice.originRadius=0&ar.rt.leaveSlice.dest.key=sin&_ar.rt.leaveSlice.destinationRadius=0&ar.rt.leaveSlice.date=2%2F3%2F14&ar.rt.leaveSlice.time=Anytime&ar.rt.returnSlice.date=2%2F20%2F14&ar.rt.returnSlice.time=Anytime&_ar.rt.flexAirSearch=0&ar.rt.numAdult=1&ar.rt.numSenior=0&ar.rt.numChild=0&ar.rt.child%5B0%5D=&ar.rt.child%5B1%5D=&ar.rt.child%5B2%5D=&ar.rt.child%5B3%5D=&ar.rt.child%5B4%5D=&ar.rt.child%5B5%5D=&ar.rt.child%5B6%5D=&ar.rt.child%5B7%5D=&search=Search+Flights&_ar.rt.nonStop=0&_ar.rt.narrowSel=0&ar.rt.narrow=airlines&ar.rt.carriers%5B0%5D=&ar.rt.carriers%5B1%5D=&ar.rt.carriers%5B2%5D=&ar.rt.cabin=C стигнах до плащането и няма проблеми а снощи го мъчих три часа и не излезе може да е било бъг или срив, или де да знам и аз какво...но ми излизаха направо швейцарците Редактирано 17 септември, 2013 от wilks
stanimir Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 (редактирано) Същото беше и с полетите им до Австралия , но после цените пак се появиха по сайтовете за резервация- На мен ми трябва нещо OJ на добра цена . Като сметна логистиката до Истанбул , за да ме грабне нещо трябва да е на цена максимум 400-450 евро. Редактирано 17 септември, 2013 от stenk
Valle Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 Същото беше и с полетите им до Австралия , но после цените пак се появиха по сайтовете за резервация- На мен ми трябва нещо OJ на добра цена . Като сметна логистиката до Истанбул , за да ме грабне нещо трябва да е на цена максимум 400-450 евро. За тези цени или с Air Arabia до Индия/ Непал или с Egypt до някое летище след Сахара. Египтяните са в нужда и тази им слабост я експлоатирам. Turkish - само ако имат промоция и /или пускат нова дестинация, както направиха през май до Килиманджаро (лошо, води се най - дъждовния месец за годината) или преди година имаха някакава супер оферта за Кигали, Руанда. Засега акцентирам върху Египтяните. 2
stanimir Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 (редактирано) Миналата година летях до Делхи от София за 441 евро , а тази зима София-Банкок / Хонконг- Букурещ за 395 евро Ей за такива неща говоря като гледам само югоизточна Азия .Преди края на април за Китай и Япония не става. Преди април в Индонезия е дъждовен сезон , та най-подходящия регион между ноември и март е някъде из Тайланд, Мианмар, Лаос ,Камбоджа, Виетнам, Малайзия, Сингапур от които Сингапур ми е безинтересен за второ посещение. Много стерилно място Иначе Истанбул оскъпява нещата с около 100 евро за полет , или ако е с автобус поне в едната посока ще е с нощувка . След 10-12 часов полет не ти се виси много по гарите и после 8-9 часа с автобуса... Затова намирам цена 500 евро неприемлива при положение , че от София се намират спокойно цени по 600-620 евро. П.С. Мисля турците още имат Катманду за около 400 евро не знам доколко септември/октомври е подходящ сезон за там. Редактирано 17 септември, 2013 от stenk 1
Георги Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 За тези цени или с Air Arabia до Индия/ Непал или с Egypt до някое летище след Сахара. Египтяните са в нужда и тази им слабост я експлоатирам. Turkish - само ако имат промоция и /или пускат нова дестинация, както направиха през май до Килиманджаро (лошо, води се най - дъждовния месец за годината) или преди година имаха някакава супер оферта за Кигали, Руанда. Засега акцентирам върху Египтяните. Вчера и мен ме беше треснала съчмата и се ровичках из Африка. Наистина египетяните дават най-добрите цени. Иначе безскрайно точен поглед, пускай по някоя оферта като попаднеш на находка, очевидно ги следиш stenk, катарците май позапушиха системата...или поне за базовите неща, за адванснатите откровено казано нямам време и сили вече . Етихад още са пробити чат-пат, ама ще ги чакаме да почнат да летят от тук...де късмет де.
stanimir Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 Mда още една от арабските би поизменила нещата на родния пазар П.С. Ето примерно в момента катарците имат Варшава -Банкок на 444 евро ... защо не и от София ?
Георги Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 Mда още една от арабските би поизменила нещата на родния пазар П.С. Ето примерно в момента катарците имат Варшава -Банкок на 444 евро ... защо не и от София ? Защото Emirates не летят до София с широкофюзелажен )) 1
stanimir Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 Дано дойдат някой ден Ти си най-малко за мислене де , то Амстердам е като епицентър на всичките промоции , OJ и каквито човек изгодни оферти си помисли. Лошото е , че нямаме и хубави лоу кост връзки - примерно цените на Wizz които и днес синтезира са чудесни , но ако трябва да се планира някаква връзка за след нова година е истински кошмар. За БГ единствената алтернатива остават редките изгодни полети от София като например тия на БА и Ер Франс до южна Америка или Истанбул.
stefanrusev Публикувано: 17 септември, 2013 Публикувано: 17 септември, 2013 AirAsia редовно си разпродават - дори и след месец цените до Бирма са на половин цена..Проблема е че сега пък няма изгодни оферти до Тайланд за втората половина на януари и цялото занимание се обезсмисля... А колкото до 15 часово висене на арабско летище ,особено лоукост, си е голяма екзотика - на мен Шаржа ми беше по интересно от Доха
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега