vllaaddo Публикувано: 16 септември, 2013 Сподели Публикувано: 16 септември, 2013 Нямам въпрос, по-скоро искам да споделя инфо за канселиране (каква хубава дума) на билет от Air Berlin. Преди време резервирах за познати билети Берлин - Дюселдорф. Визитата им обаче се отложи и билетите няма да се ползват със сигурност, поради което миналата седмица писах мейл на Air Berlin с въпрос каква сума могат да ми възстановят. Получих автоматичен мейл, че е по-добре да им звънна по телефона, тъй като имали много мейли и има забавяне. Цената на билетите е : Fare EUR 8.00Taxes and feesFuel and security surcharge EUR 48.00 Aviation tax EUR 17.86 other taxes EUR 44.44Service fee EUR 9.50 Звъннах по телефона, и ме информираха, че могат да възстановят по 37.30 евро на билет, като ми казаха, че fuel and security surcharge не подлежи на връщане. Няколко дни умувах как тогава изчислиха 37.30 и тъкмо когато мислех да ви попитам, дали някой има представа какво аджаба възстановяват, получих отговор на мейла, който им бях писал, в който отново ми казват, че могат да ми върнат 37.30 евро на билет ((aviation tax + other taxes) - 25 E cancellation fee) ..... Та просто за инфо Air Berlin имат 25 Е cancellation fee ... или поне за Just Fly тарифата ... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 септември, 2013 Сподели Публикувано: 16 септември, 2013 Даже важи за всички, без flex тарифата им. 37.30 не е малко между другото Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега