Прескочи до съдържание

Връщане на билет в Air Berlin


Препоръчани мнения

Нямам въпрос, по-скоро искам да споделя инфо за канселиране (каква хубава дума) на билет от Air Berlin. Преди време резервирах за познати билети Берлин - Дюселдорф. Визитата им обаче се отложи и билетите няма да се ползват със сигурност, поради което миналата седмица писах мейл на Air Berlin с въпрос каква сума могат да ми възстановят. Получих автоматичен мейл, че е по-добре да им звънна по телефона, тъй като имали много мейли и има забавяне. 

 

Цената на билетите е :

 

Fare   EUR  8.00
Taxes and fees
Fuel and security surcharge  EUR  48.00

Aviation tax   EUR   17.86

other taxes   EUR   44.44
Service fee   EUR    9.50 

Звъннах по телефона, и ме информираха, че могат да възстановят по 37.30 евро на билет, като ми казаха, че fuel and security surcharge не подлежи на връщане. Няколко дни умувах как тогава изчислиха 37.30 и тъкмо когато мислех да ви попитам, дали някой има представа какво аджаба възстановяват, получих отговор на мейла, който им бях писал, в който отново ми казват, че могат да ми върнат 37.30 евро на билет ((aviation tax + other taxes) - 25 E cancellation fee) ..... Та просто за инфо Air Berlin имат 25 Е cancellation fee ... или поне за Just Fly тарифата ... 


 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.