Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! Казвам се другояче, но близките ми казват Зани  :)  ! А смятам, че тук в този форум, с хора, които обичат пътуванията - няма начин да не станем близки  ;) ! Като всички вас обичам пътешествията. Гледам да пътувам поне 3 пъти в годината, посетила съм само 15 страни, но смятам занапред да наваксам. Мечтаните ми цели на на първо време са Куба, Тайланд, Виетнам, както и да измина някой ден Камино. Ноооо докато се отвори възможност за тези места съм склонна да отида навсякъде за където ми попадне добра оферта  :D !

Поздравления за форума и съм горда, че мога да бъда част от него!

• Харесвам 1
Публикувано:

Добре дошла. Аз тук само чета и си правя мислена статистическа извадка, кой къде е бил и къде му се ходи :) Куба се среща най-често от екзотичните бих казал. А за Камино си втората, която ми говори последните 2 седмици...

Публикувано:

И аз дуднах за него преди месец в Аерохрониките. Ама както върви ще остане за следващата година...

Публикувано:

Според мен Куба трябва да се посети възможно най-скоро, защото предполагам, че в близките години ще настъпят промени и просто вече няма да е същото...

А за Камино се запалих миналата година и наистина ще го осъществя - може би следващите 2-3 години :)  

Публикувано:

Дам, Макдоналдс фактора, отвори ли и там облика се променя. Но карибските плажове, рома и пурите ще си ги има винаги :)

Публикувано:

Аз лично, се запалих за Камино преди около 4-5 години. Изчел съм много по въпроса, и сигурно има поне още толкова да изчета, докато се усетя готов да го извървя.

Но първото, което трябва да реша, е кой точно маршрут да направя.

Знам със сигурност обаче, че подготовката за Пътя, е поне 50% от цялото изпълнение. Ако се пропусне важен детайл в нея, може и доникъде да не се стигне.

Като гледам броя на ентусиастите, мисля че ще има отделна тема в скоро време, в която ще се разисква по-подробно. :)

И ако има някой, вече минал стъпките, ще е добре да сподели опит и преживявания. Въпреки че за второто, винаги е най-добре всеки сам от първо лице да усети приключението.

Публикувано:

За Куба да се вмъкна, ако някой реши - имам приятели българи и кубинци там. Предполагам на драго сърце биха помогнали с идеи какво къде да се посети.

Публикувано:

Като гледам броя на ентусиастите, мисля че ще има отделна тема в скоро време, в която ще се разисква по-подробно. :)

И ако има някой, вече минал стъпките, ще е добре да сподели опит и преживявания. Въпреки че за второто, винаги е най-добре всеки сам от първо лице да усети приключението.

Радвам се, че има и други ентусиасти и може би наистина да си направим отделна тема  :)

За Куба да се вмъкна, ако някой реши - имам приятели българи и кубинци там. Предполагам на драго сърце биха помогнали с идеи какво къде да се посети.

Като тръгна за там непременно ще се възползвам от предложението ти за инфо от местна почва  ;) .

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.