Прескочи до съдържание

Търся спътници за Рио

ТеодораК

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой навил ли се е да ходи до РИО?

Ако има такива и аз се присъединявам. Да си направим някаква група .... макар да не виждам да имате подобна практика.

Публикувано:

Някой навил ли се е да ходи до РИО?

Ако има такива и аз се присъединявам. Да си направим някаква група .... макар да не виждам да имате подобна практика.

Ами то не е лошо да поведеш практиката, ще отделя темата да видим, може да не е веднага но може и да се появи някой, доста хора бяха почти готови да скокнат към Йемен наскоро :)

Публикувано:

Благодаря, Жоре!

Аз все съм заета с какво ли неи нямам много време за организация, но пък да опитаме :) ....

Досега имам няколко пътувания с хора (90% непознати) от танците ми и обикновено се получава много добре.

Публикувано:

Във форума имаше инфо за самолетни билети. Друго нищо не съм проверявала. Само знам че ми се ходи :). Ако се посъберем ще разцъкам информацията.

Знам и че ако се ходи натам трябва да е за 10-14 дни минимум, за да си струва полета. 

Публикувано:

Днес нямам настройка да си запазвам инцидентно билет ... така че ще остане май за следващата промоция :). Да се намери подходяща компания, а промоции все излизат.

Публикувано:

Важното е желаещи да има, промоции ще излезнат пак. Не пречи от сега да се обсъди и следващия път като излезне нещо подходящо да се действа по-чевръсто :)

Публикувано:

Не е днес, пише още 3 дни. http://www.samo6dni.bg/

Освен това промоцията с Бритиш до Рио си е активна, не знам докога. Аз ще съм в Рио от 5 ноември за около седмица, и после още около седмица някъде на море наоколо, ако някой търси компания, съвети, организация съм на линия. По принцип живея в Бразилия и обичам да пътувам, но сега вървя в комплект с две деца на 2.5 и това ограничава малко.

Публикувано: (редактирано)

Прав си не знам що се заблудих , че е до 22  :) Имат много дати.

Все пак за Бритиш да се добавят още поне едни 80 евро за две нощувки в Лондон и гледам са останали ограничени възможности. Явно доста хора са се възползвали.

Как е през март в Рио ?

Видях , че в Бразилия има два големи консолидатора на цени :

http://www.decolar.com/passagens-aereas/

http://www.submarinoviagens.com.br/default.aspx

От тях може ли да се купува с кредитна карта  от България  ?

Редактирано от stenk
Публикувано:

През март е лято (към края вече). Топло, влажно, вали често, но не е някакъв проблем. Е, ако си за един-два дена може да случиш да е лошо времето, но за повече време ще става и за плаж. Ако ще се качваш по баирите до Христос примерно, проверяваш първо дали има облаци :) . Принципно вали по малко всеки ден, а не по цял ден.

Decolar и Submarino са си туристически агенции. Не съм ги ползвал, ама би трябвало да работят с български карти (едно време като сайтовете не работеха с чуждестранни карти се препоръчваше да ползваш Decolar). Ако ще купуваш само билети, те взимат цената на авиокомпанията (евентуално с някаква отстъпка) и слагат 30 реала комисионна. Ако ще взимаш полет и хотел, може да излезе по-евтино в пакет.

Сайтовете на авиокомпаниите вече ги пооправили и може да се купува и с чуждестранна кредитна карта, от ТАМ съм купувал с българска без проблем. Azul май имат бъг и работят само с Amex ако не е бразилска картата, но предполагам, че ако се обадиш ще ти издадат билет. GOL не съм ги ползвал скоро, но трябва да работят, доста отдавна са вече в бранша. 

Едно време никой работеше онлайн с чуждестранни карти и се стигаше до там да ти държат резервацията докато се появиш на летището лично да си платиш (примерно няколко месеца след резервацията).

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Да допълня за билетите, за българска карта избираш Other countries в заглавната лента. Ако избереш примерно USA заради английския ще работи само с карта оттам. Сега погледнах, Decolar изглежда работят само с бразилски карти, Submarino не. GOL работят и с небразилски, и даже с PayPal.

GOL и Azul имат промоция този уикенд за полети до ноември или средата на декември. Обикновено така правят, за полети през март ще има промоция около Нова Година евентуално. И обикновено ако си избрал друга държава, промоциите не личат, т.е. рекламата е само на португалски, иначе си ги има.

Ако при въвеждане на данните иска CPF и рождена дата, значи иска бразилска карта. Това е допълнителна мярка за сигурност, ако някой ти е откраднал картата няма откъде да ги знае тия данни.

И сега като се сетих, внимавайте с банкоматите на летището в Рио, често са оборудвани с устройства за да ти откраднат данните. Най-сигурно е в банка, където има охрана.

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.