Прескочи до съдържание

Burgas/Sofia - Hamburg

Konstantin_S

Препоръчани мнения

Публикувано:

Малко допълителна информация. Ориентировъчно цените само на полета до Берлин са следните: easyjet около 80 евро двупосочен, България Ер - 130-140 евро, Air Berlin - 115 евро. 

Ако ще пътуваш с куфар, на практика цените стават приблизително еднакви навсякъде. В този случай България Ер и Air Berlin имат предимство, защото предлагат услугата Rail&Fly, т.е. може да си купиш влаковия билет заедно със самолетния. 

За България Ер за тази услуга трябва да им звъннеш на колцентъра, да се види колко ще искат допълнително: Всеки ден: 08.00-22.00 (+359 2) 402 04 00. Доста хора твърдят, че ако успееш да се свържеш трябва да пуснеш фиш от тотото :)

За Air Berlin услугата може да се добави на сайта им и струва 29 евро на отсечка. Но така и не видях къде е тая кутийка за добавяне...може и на тях да им се наложи да се звъни на колцентъра. 

Публикувано:

Малко допълителна информация. Ориентировъчно цените само на полета до Берлин са следните: easyjet около 80 евро двупосочен, България Ер - 130-140 евро, Air Berlin - 115 евро. 

На Airbg цената до Берлин не беше ли 78 евро двупосочен?!

Публикувано:

На всички авиокомпании зависи много от датите, 78 им бяха най-ниските, но не са за целия период, по всяко време :)

Публикувано:

А всъщност е 84 евро най-най-ниската цена - с добавката им за издаване на билет от 5 евро. ;) През трип-а е само 2 евро мисля (80 евро целия двупосочен).

(+359 2) 402 04 00. Доста хора твърдят, че ако успееш да се свържеш трябва да пуснеш фиш от тотото :)

За Air Berlin услугата може да се добави на сайта им и струва 29 евро на отсечка. Но така и не видях къде е тая кутийка за добавяне...може и на тях да им се наложи да се звъни на колцентъра. 

Аз се свързах преди време от раз - беше около обяд. И преди това съм успявал да се свържа многократно. Даже се чудя на тези приказки за трудното свързване.

Иначе от личен опит - няма нужда да се купува такъв комбиниран билет Rail & Fly. Много по-лесно, а ако е достатъчно време предварително - и по-евтино е, да си купиш билета за самолета, а след това на сайта на d-bahn да си купиш отделно билета за влака.

Тук имаше инфо, че за автобусите по дестинацията цените били даже още по-минималистични. :)

Публикувано:

Тук имаше инфо, че за автобусите по дестинацията цените били даже още по-минималистични. :)

Да, с meinfernbus, например, е 15 евро на посока, с някоя от другите фирми може и по-евтино да е.Изобщо аз честно казано едва ли някога пак ще ползвам влак в Германия, при наличието на тези автобуси. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.