Прескочи до съдържание

Най-изнервящите неща по време на път


Препоръчани мнения

Даммм, практиката показва, че колкото родители (бъдещи и настоящи), толкова и различни концепции за отглеждането на децата има.

 

Съжалявам, че темата тръгна в такава посока. Само пак да кажа - и в най-драматичните и шумни моменти няколко усмивки и нарисувани самолетчета не биха се изтълкували като прояви на лош вкус и излишно вмешателство в личното пространство на когото и да било на възраст от 2 до 92 години.

Peace. :-)

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Има два типа хора - такива, които са пенсионери по рождение и такива, които никога няма да забравят, че са били деца.

 

За пенсионерите по рождение бих препоръчал две четива - "Малкият принц" и словото на Ерих Кестнер за първия учебен ден (http://liternet.bg/publish12/e_kestner/slovo.htm), и по-специално думите " Само който стигне до почтена възраст и си остане дете, е човек!". Ако това не помогне, нищо не може да помогне.

 

Има и друго решение - както с пушачите - на който децата му пречат, да излезе отвън, отляво или отдясно, има избор. 

+1 :good:

Връзка към коментар

Из най-изнервящите неща по време на път:

Някой/я на задната седалка да си бърка в шумулкаща кесиика,да си вади нещо хрупкащо ,да си похрупква и от време на време доволно да си подсмърква.

:mad:

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Хи-хи, тази тема доста весела се е получила :)

Като се замислих какво ме дразни - всъщност повечето изброени от вас неща (деца,седалки, чорапи, бързане) не ме дразнят чак толкова. Може би защото се кефя, че пътувам и хубавите емоции взимат превес...

Всъщност това, което най-много ме е дразнило досега е физическото навлизане в личното пространство - във всякакво превозно средство или бутането на опашката за въпросното средство. "Най-любимият" момент ми е някой да ме бута по гърба или да ме ръчка с лакти, като нито едното от двете няма да доведе до по-бързо или ефективно придвижване... Поради липсата на избор обаче се примирявам с тези ситуации и гледам да съм непукист :)

Редактирано от mradulova
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Закъсняващи полети и особено мноооого закъсняващи полети. Ей това винаги ме е дразнело. Колкото до децата - деца са и това е коментара ми по въпроса. Нашите опити за възпитание са едно, а това че те са си характери е съвсем друга бира.  ;) Шумни пътници има и винаги ще има... и то не само деца. Затова едно от нещата, които са на първо място в списъка ми за пътуване са ... тапите за уши.  :) Колкото до седалката - пускам я и още как, така спя по-комфортно и не бих се лишила от тази екстра. Пътникът пред мен също я пуска, другия пред него също и всички сме едно голямо щастливо семейство.  :P

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.