petia_a_z Публикувано: 24 септември, 2013 Публикувано: 24 септември, 2013 Има приятни цени София - Буенос Айрес - София, средата на февруари с връщане средата на март, (от 570 до 595 евро в зависимост от избраната търсачка). Красивото на полета е, че тръгваш сутринта от София и пристигаш вечерта в Буенос Айрес, като трансферите по летищата са по час и половина, а връщането е през Париж.... с един ден в Париж Най-добрата цена поне за момента е на http://www.orbitz.com . 1
neuromancer Публикувано: 24 септември, 2013 Публикувано: 24 септември, 2013 Да, това е офертата на КЛМ, има тема някъде тук... Изтича в полунощ днес, да си знаете! 1
Георги Публикувано: 24 септември, 2013 Публикувано: 24 септември, 2013 Да, това е офертата на КЛМ, има тема някъде тук... Изтича в полунощ днес, да си знаете! Всъщност на КЛМ офертата е 660 евро, това е почти 100 евро отдолу
neuromancer Публикувано: 24 септември, 2013 Публикувано: 24 септември, 2013 Ми интересно... полетите са същите, които се предлагат и там, май (всъщност не знам за престоя в Париж).
Георги Публикувано: 24 септември, 2013 Публикувано: 24 септември, 2013 Ми интересно... полетите са същите, които се предлагат и там, май (всъщност не знам за престоя в Париж). На http://klm.com излизат комбинации през Рио и Амстердам, но и там цената е по-ниска от обявената промоционална - 590 евро. Ще видим след час какво е положението или утре сутрин
stanimir Публикувано: 24 септември, 2013 Публикувано: 24 септември, 2013 (редактирано) Да не в същата работа с цените като с ония полети на Ер Франс за които се чудех ... Цените се отклоняваха от обявените промоционални с +- 10 ина евро през цялото време на промоцията. Редактирано 24 септември, 2013 от stenk
neuromancer Публикувано: 24 септември, 2013 Публикувано: 24 септември, 2013 Да, сега погледнах по-подробно, не е същото, извинявам се. Минава през Рио, с две прекачвания. Предимството е, че каца в AEP, което е почти в центъра на Буенос Айрес. А Aerolineas Argentinas се считат за една от най-лошите авиокомпании в Южна Америка (не като безопасност и качество, а като точност и откази).
petia_a_z Публикувано: 25 септември, 2013 Автор Публикувано: 25 септември, 2013 Да не в същата работа с цените като с ония полети на Ер Франс за които се чудех ... Цените се отклоняваха от обявените промоционални с +- 10 ина евро през цялото време на промоцията. Ами аз си купих билетче и цената не ми се отклони нагоре, а с 2-3 евро надолу ....не протестирам ама хич
Георги Публикувано: 25 септември, 2013 Публикувано: 25 септември, 2013 Съдейки по това, че в момента билетите са над 1000 евро, явно е било част от промоцията. Може би по-евтината цена е била заради разминавания в летищните такси, но няма значение, кой играл играл
stanimir Публикувано: 25 септември, 2013 Публикувано: 25 септември, 2013 При мне беше със 7 евро надолу от обявената , но имаше дати и нагоре.
petia_a_z Публикувано: 25 септември, 2013 Автор Публикувано: 25 септември, 2013 ами аз току що погледнах в trip.bg и там си ги има билетите от 591,17 € тъй че не е късно !!!
Oshko Публикувано: 25 септември, 2013 Публикувано: 25 септември, 2013 ами аз току що погледнах в trip.bg и там си ги има билетите от 591,17 € тъй че не е късно !!! Ей това точно с трип-а ми е чудно, леко имам някои резерви, така и не резервирах през тях. Иначе той ми вадеше най-добрите цени.
Георги Публикувано: 25 септември, 2013 Публикувано: 25 септември, 2013 ами аз току що погледнах в trip.bg и там си ги има билетите от 591,17 € тъй че не е късно !!! Пише си в условията на тарифата TICKETS MUST BE ISSUED ON/AFTER 19SEP 13 AND ON/BEFORE 24SEP 13., така че предполагам, че няма да е успешна резервацията. Но не крие финансов риск, ако на някой му се занимава, в най-краен случай парите ще повисят малко в ничия земя преди да ви ги върнат.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега