Прескочи до съдържание

Полет на Бритиш Еъруейс с катарски точки


Препоръчани мнения

Гледал съм ги, ама няма как да видя пробно. Като е с техен полет, избирам дати и стигам до финала на резервацията. Като е с някой от алианса е чисто на сляпо: заявка през катарците, чакаш да видиш колко точки, дали ще стане... трудно за планиране. Затова питах някой дали е завършвал процеса. Иначе на теория точките са едни, това от таблицата е минимума и реално няма много дати обикновено. Доста екстремно ми се вижда да заявявам дата по дата и те да ми казват след време всеки път дали партнорите са съгласни, дали ми стигат точките и колко точно ще са и т.н.

Връзка към коментар

А, то не става ли онлайн? Каменната ера...

Може да пробваш по телефона, за да не чакаш за всяка дата. Или си направи акаунт в БА и търси там, наличността трябва да е същата (понякога стават засечки, но общо взето е така). Или кажи точно какво ти трябва, ще ти кажа дати, поне да имаш начален старт в комуникацията с тях :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 37 минути , T.E.Lawrence каза:

В тази връзка някой буквал ли си е полет София - Лондон с точки на катарците? Нали пише, че са един алианс и на теория уж трябва да става?

Аз да. Става работата, но по имейл е досадно бавно (същото важи за букване с точки на всички некатарски полети). Най-бързо е по тел.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 47 минути , T.E.Lawrence каза:

В тази връзка някой буквал ли си е полет София - Лондон с точки на катарците? Нали пише, че са един алианс и на теория уж трябва да става?

Нова тема, че нещо се отплеснахме...

За полети на Oneworld най-добрия метод за търсене на наградни полети е да имаш акаунт с БА или Qantas (може да търсиш и без да имаш мили в акаунта). Понякога зачукани летища в Южна Америка или Австралия не излизат като достъпни. По принцип ЛАТАМ играят някакви номера или системата им е много зле, та там има особености.

Има и онлайн тулчета за търсене на полети, AwardNexus  и още, които съм забравил, но те ползват горните системи

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ами ако кажеш кои дати те интересуват, ще проверя през моя акаунт в BA. За София-Лондон няма нищо свободно до 8 октомври, в икономична класа. В бизнес класа има на 7, 11 и 17 и септември

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.