Прескочи до съдържание

България vs Гърция като плажна дестинация

Topfly

Препоръчани мнения

Линд , има го и в Гърция, да. Ама защо човек да бие толкова път, само за да се каже, че не е в България, щото в България е ужас? Ако е заради времето, така или иначе месеците юли и август не са особено подходящи за почивка в Гърция. А ако нещо тръгне да се разболява някое от децата, хич не е еднакво да си тук и там. И, да, там, където ходим в България, за същото нещо в Гърция ще дадем двойно. Защо да го правим? Защото плажа е прекрасен?  Мен лично не ме интересува плаж, ако не е заради децата и на море няма да стъпя, освен като турист. Просто на всеки човек гледните точки са различни, та и Топ вероятно , за да знае, ще е необходимо да отиде и да види , да сравни, и да си реши, макар че мандалото не е хлопнало, човек може да си прекарва почивката и тук, и там, и в Италия, и в Испания ... Все ще има какво да му се предложи.

Заро, за бакшиша си абсолютно прав. А иначе за активни деца - колко активно може да бъде дете на 4-5-6? За едно дете " не ме свърта на едно място" не означава, че не го свърта в България, да речем /както е при нас/, а не го свърта вкъщи, и активно иска за излезе до площадката отсреща. Трябва да е много търпеливо, за да му е кеф всеки ден да прекарва в колата 1-2 часа, за да отиде до следващия красив плаж и после да се върне от него, и да не мрънка. Е, на всеки децата са различни, де, аз говоря за моите, може да има и по-търпеливи 4-5-6 /сина ми е на 11 и не мрънка по-малко, ама това вече е друга тема/ годишни деца. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , luba_rizova каза:

Линд , има го и в Гърция, да. Ама защо човек да бие толкова път, само за да се каже, че не е в България, щото в България е ужас? Ако е заради времето, така или иначе месеците юли и август не са особено подходящи за почивка в Гърция. А ако нещо тръгне да се разболява някое от децата, хич не е еднакво да си тук и там. И, да, там, където ходим в България, за същото нещо в Гърция ще дадем двойно. Защо да го правим? Защото плажа е прекрасен?  Мен лично не ме интересува плаж, ако не е заради децата и на море няма да стъпя, освен като турист. Просто на всеки човек гледните точки са различни, та и Топ вероятно , за да знае, ще е необходимо да отиде и да види , да сравни, и да си реши, макар че мандалото не е хлопнало, човек може да си прекарва почивката и тук, и там, и в Италия, и в Испания ... Все ще има какво да му се предложи.

Заро, за бакшиша си абсолютно прав. А иначе за активни деца - колко активно може да бъде дете на 4-5-6? За едно дете " не ме свърта на едно място" не означава, че не го свърта в България, да речем /както е при нас/, а не го свърта вкъщи, и активно иска за излезе до площадката отсреща. Трябва да е много търпеливо, за да му е кеф всеки ден да прекарва в колата 1-2 часа, за да отиде до следващия красив плаж и после да се върне от него, и да не мрънка. Е, на всеки децата са различни, де, аз говоря за моите, може да има и по-търпеливи 4-5-6 /сина ми е на 11 и не мрънка по-малко, ама това вече е друга тема/ годишни деца. :)

А, аз не казвам да се отиде задължително в Гърция. Даже уточних, че е по-скъпо. Тук сме се събрали хора, които пътуват и могат да си преценят кое място отговаря на техните желания и дали им се ходи. Мен ме изнервя ненужното противопоставяне на милата родина със световна плажна дестинация, по-случайност разположена до нас, но Топфлай я пуска темата.

Аз обожавам море, но нищоправенето на едно място(където и да е то) ме отблъсква и силно се надявам, че няма да се налага да прекарвам 7-15 дни по този начин, ако имаме деца.

Редактирано от Lindt
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Да дам и аз моите пет стотинки по темата. Като човек с две малки деца, последните три години сме в България. Първата година в прехвален като "семеен" курорт, който беше тотално разочарование (роман мога да напиша), миналата и тази (това лято даже два пъти за по седмица) в хотел, който, ако тотално нещо не се издънят няма да сменя сигурно още поне 3-4 години. И понеже всеки гледа от своята си камбанария ще кажа аз какво търся и какво получавам. Хотел на плажа (единствения), където отивам първия ден, харесвам си чадър и два шезлонга, хвърлям отдолу двете торби с играчки, дюшек, пояси и тн. и си ги прибирам директно в колата последния ден. Сутрин докато си пия кафето децата ми вече тичат по плажа, а ако искат аниматорките им организират разни игри.   Храната е ок, т.е. ниво, което аз приемам за нормално, в никакъв случай не ниско, без претенции за нещо невероятно, но сравнително вкусна и добре приготвена, като на обяд има готвено, което за мен е плюс.  Харесвам спокойствието и това, че хотелът е семейно ориентиран. Няма шумни заведения, няма викове и крясъци. Вечер се събират една огромна компания деца от хотела и близкия къмпинг и играят навън до 23ч., тотална свобода, като в моите детски години. Така че и в България според мен може да получиш добро обслужване за парите си и не харесвам обобщения, как видиш ли всичко тук е тотално зле.Въпросът е какво търсиш и да намериш мястото където да го получиш, а такива места има.
Харесвам Гърция, но по-скоро за по-активна почивка, в която се качваш на колата в желанието си да намериш най-китното и закътано заливче или обикаляш различни плажове ей така за кеф. Това последното с малки деца не ми се връзва, поне на моите им е все тая къде са стига да има море и пясък.  Ако искам хотел, като описания трябва да изсипя една торба пари, за тези, които оставяме ние, можем да си вземем студио и да готвя 5 от 7 дни или да караме само на гироси и пица, като нито едното нито другото се вписват в представата ми за добра почивка. И не на последно място по темата с времето. Тази година първото ни море беше края на юни, началото на юли.  Може би едни от най-добрите дни за плаж за това лято. Кристално чиста вода, спокойно море, приятна за къпане вода. Август в Гърция категорично не ми харесва, а това е месецът, който гледам да уплътня с почивки по простата причина, че детската градина не работи, а нямаме неработещи баби, на които да връчим дечурлигата за цял месец. Така че август пак бяхме на нашето море, да имахме 2-3 лоши дни, но ги уплътнихме с разходки, не ни се развали почивката. Спомням си преди много години  изкарах почти цяло лято на морето, в София се прибрах в средата на октомври, като и последните дни си ставаха за плаж. В същото време в Гърция преди няколко години първите дни на септември валеше всеки ден и водата си беше категорично студена. Та е въпрос на време, макар че е факт, че техния туристически сезон е по-дълъг от нашия, особено на юг и по-островите.
Та...за мен споровете са излишни, харесва ми и тук и там. И тук съм имала разочарования, там също. Въпросът е къде получаваш това, което търсиш.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Няма нищо лошо, че всеки гледа от своята камбанария нещата, но за мен ще е полезно ако някой сподели опит за почивка с деца в Гърция. Солената вода при нас например до толкова е проблем, че ако няма душ със сладка вода на плажа, децата не са много ок. Най-голям проблем със солената вода имаха в Хърватско, но е възможно и Средиземно море да не еднакво солено на всички места. Интересно е, че в Майорка и Дубай по добре издържаха на солената вода и без душ със сладка вода им беше комфортно.

Връзка към коментар
преди 20 минути , luba_rizova каза:

Защо 1-2 часа? Плажът може да е на не повече от 10 минути. Бил съм на място, където в радиус от 15 км има 30 плажа.

Връзка към коментар
преди 6 минути , Lindt каза:

Аз обожавам море, но нищоправенето на едно място(където и да е то) ме отблъсква и силно се надявам, че няма да се налага да прекарвам 7-15 дни по този начин, ако имаме деца.

С деца няма нищоправене :) Винаги ще си повече ангажирана с правене на нещо от колкото искаш :) Напълно разбирам желанието на родителите да дадат децата си на аниматор и просто да седнат да изпият един коктейл без да правят нищо ;)

С деца логистиката е малко по сложна, защото им се ака, пишка, гладни са, спи им се, играе им се и т.н. ;) Аз ги тренирам моите от малки, но децата са си деца и няма как да им е интересно това което и на възрастните. Добър компромис за разнообразие и липса на проблем с логистиката при пътуване с деца са круизите.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , Topfly каза:

Напълно разбирам желанието на родителите да дадат децата си на аниматор и просто да седнат да изпият един коктейл без да правят нищо

Глупостите, които един баща може да изобрети за щастието на детето си, са недостижими и за най-добрия аниматор. B)

• Харесвам 8
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Аз не си спомням с умиление за почивките в Гърция с малки деца... Събираме ги от плажа ,къпане, качване в колата, че да отидем да обядваме, качване обратно в колата да се приберем от обяд. Децата заспали за тея 2-3-6 километра. Будят се като стигнем в хотела, после не заспиват. В 8 вече са кисели... В хотела мохито 10 евро, клуб сандвич 16 евро и цени, непозволяващи да се яде спокойно /хотела ни беше със закуска и вечеря/... Пробвахме и ол инклузива, който уж беше много прехвален, но беше тотално зле... Като цяло не разбирам почивките, в които аз изхвърлям кошчето, готвя и мия чинии, но пробвах и студия из разни села, дето го няма качването в колата, ама пък 10000 друг косури... След 10ина години, в които вярвах, че в чужбина е по-добре от 4 години сме на българското черноморие. Имам си и любим ол инклузив хотел, а тази година бяхме без изхранване. Ами за мен лично почивката в бг излиза на 50% от цената за сходни условия в чужбина /визирам турция, гърция, испания, вкл майорка/, нямам го притеснението с езика, ако ми се наложи лекар не съм имала проблем /а в гърция съм имала/. Вярно басейните са 2, в турция например 12, ама за децата е все тая, защото така и така се къпят само в един. Като цяло от финансова гледна точка за мен бг е несравнима и така остават повече пари за активни почивки на други места. И още нещо... нивото на обслужване в бг е като навсякъде - има и добри заведения, има и лоши. А ако сравняваме семейно ресторантче тук и там разликата в цените е двойна, че и отгоре... Лично аз за себе си вече не намирам смисъл да давам тези пари отгоре. До момента явно имам късмет с времето. Тази година се развали в деня, в който си тръгвахме сутринта, а останалите дни беше дори непоносимо топло. За плажовете - ми за мен е все тая дали плажната ивица е широка 500 метра или 5 щом имам къде да седна и да чета книжка. За децата гледам, че също е все тая дали са на частен плаж в дубай или в царево. Има ли вода ги забравям за деня... Тази година ще пробвам и Албания, но не защото българското черноморие ми е писнало, а защото цените им са дори по-ниски, отколкото тук. Не виждам смисъл да давам излишни пари, които мога да похарча за къде, къде по-ълнуващи места от излежаване на плаж.

п.п. на всички плажове, на които съм ходила в гърция - главно тасос, серевното крайбрежие и халкидики имам спомени че краката ни бяха прашни и не става без душ да си влезеш в колата.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 17 минути , Topfly каза:

С деца няма нищоправене :) Винаги ще си повече ангажирана с правене на нещо от колкото искаш :) Напълно разбирам желанието на родителите да дадат децата си на аниматор и просто да седнат да изпият един коктейл без да правят нищо ;)

С деца логистиката е малко по сложна, защото им се ака, пишка, гладни са, спи им се, играе им се и т.н. ;) Аз ги тренирам моите от малки, но децата са си деца и няма как да им е интересно това което и на възрастните. Добър компромис за разнообразие и липса на проблем с логистиката при пътуване с деца са круизите.

Не мога да го кажа по-добре! От пет години насам тази е първата в която успях на прочета две книги на "почивката". Преди това тръгвах от София с няколко и там си докупувах още няколко. Та за мен лично почивката с малки деца, не е почивка , а просто разнообразие за цялото семейство.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, denita каза:

Не мога да го кажа по-добре! От пет години насам тази е първата в която успях на прочета две книги на "почивката". Преди това тръгвах от София с няколко и там си докупувах още няколко. Та за мен лично почивката с малки деца, не е почивка , а просто разнообразие за цялото семейство.

За мен пък е обратното. Като съм на море знам къде са децата - те просто не излизат от басайна или от морето. Аз чета и не поглеждам. Вадя ги само да им намажа раменете и да ги нахраня. На морето съм малко по-внимателна, но като цяло влизам с тях само при жълт флаг. Дъщеря ми е от децата, които могат да се спънат във вестник и съм далеч по-бдителна като сме в парка, отколкото във вода. Там и двамата са във "свои води". Тази година отметнах едни бързи 6 книжки за 7 дни. Преди да се научат да плуват беше по-тегаво... Сега вода=активна почивка.

Връзка към коментар

100 % - Гърция. Неа Перамос /добро място за нощувки е Кринидес/, Неа Каликратиа, Ставрос, Керамоти, Олимпиада, Паралиа Офринио /Тузла/ - плажа срещу Fernando Rooms е перфектен.

Връзка към коментар
преди 9 минути , На път каза:

За мен пък е обратното. Като съм на море знам къде са децата - те просто не излизат от басайна или от морето. Аз чета и не поглеждам. Вадя ги само да им намажа раменете и да ги нахраня. На морето съм малко по-внимателна, но като цяло влизам с тях само при жълт флаг. Дъщеря ми е от децата, които могат да се спънат във вестник и съм далеч по-бдителна като сме в парка, отколкото във вода. Там и двамата са във "свои води". Тази година отметнах едни бързи 6 книжки за 7 дни. Преди да се научат да плуват беше по-тегаво... Сега вода=активна почивка.

Моите са на 3 и 5, няма как да не ги поглеждам, защото все още в 80% от времето правят нещо различно или тичат в две противоположни посоки. Голямото тази година за първи път беше кажи-речи самостоятелно, но малкото е тотално свободен електрон дето ни се води, ни се кара. Тенденцията е да става по-добре, та се надявам до година-две и аз да мога да се похваля с 6 книжки за седем дни :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 45 минути , bojih1978 каза:

100 % - Гърция. Неа Перамос /добро място за нощувки е Кринидес/, Неа Каликратиа, Ставрос, Керамоти, Олимпиада, Паралиа Офринио /Тузла/ - плажа срещу Fernando Rooms е перфектен.

Без да се правя на специалист по гръцки въпроси оставам изумен от някои отговори.
Например този "100 % - Гърция".
Ако това е Гърция просто не ходете. Минах и тези дни през тези места, съвсем умишлено. Спирах навсякъде и бягах бързо. Не хора, това не е Гърция. Дори хубав плаж не може да допълни останалите негативи.
Вече имам едно правило, няма ли гърци-няма Гърция.
Аз почти съм израснал с тази страна, но част от нея вече не е същата. Но както казах и преди намират се местенца, които все още будят старите ми страсти. И ще продължавам да ходя, но колкото може по-далеч от границата.

Редактирано от Kris
  • Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Ако може и аз да дам моите 5 стотинки. Последните 3-4 години почиваме основно в Гърция, но въпреки това всеки сезон отскачаме и за 3-4 дни до нашето море ( разбирайте Созопол). Ей така от носталгия, от сантименталност, защото искам да ми замирише на море - буквално. Да успееш да помиришеш морето на 50 км преди Бургас е нещо, което не може да ти се случи в Гърция и по този критерии там губят по точки според мен. А иначе считам, че това са напълно непротивопоставими плажни дестинации, просто получаваш две съвсем различни преживявания. За красотата и чистотата на морето в Гърция няма да коментирам. Колкото и да се е изписало по темата , докато човек не види със собствените си очи, няма да повярва колко огромна е разликата (особено по островите). Все едно виждаш море за първи път. Качеството на храната и на обслужването също са на много високо ниво. Само един пример ще дам как миналата година, в Созопол, в 6 или 7 последователни празни заведения на стената в стария град, не ни позволиха да седнем, защото сме двойка, а масите са за четирима човека. Подобно нещо в Гърция няма как да се случи. Само ще спомена и безумните цени на чадърите и шезлонгите на плажа, които стоят празни, но заемат 5/6 от плажната ивица, а на останалата 1/6 хората лежат буквално един върху друг. Относно цената на почивката  - като крайна цена на нас не ни излиза по-скъпо в Гърция, а горе-долу същото. При цялата условност и субективност на понятията евтино/скъпо за всеки един от нас. За да дам повече информация ще разкажа по-подробно. Относно настаняването - въобще не сме претенциозни, поради което не сме плащали повече от 30 лв. на човек на ден, срещу което получаваме чиста стая с климатик, хладилник и тераса в съответното населено място, което сме си харесали. В България плащаме по-малко, но тук за нас има едно сериозно перо "глезотийки", които си позволяваме през деня - фрапе, бирички, коктейли, цаца, картофки, сладолед и прочие и прочие. Вечер, задължително след вечеря, се обикалят един два бара и то парите си отлитат. В Гърция (или поне там, където ние сме ходили до момента) тези "глезотийки" са силно ограничени или въобще отсъстват - в смисъл на повечето плажове , на които сме били не е имало барове или таверни. Слагаш два литра бира и пакет вафли "Ная" в хладилната чанта и тръгваш. Съответно това ни спестява едно сериозно дневно перо без да имаме чувството, че сме се лишили/ограничили от нещо. Разбира се, това, което си спестил през деня, го оставяш в таверната вечерта :) Но е толкова вкусно!

В крайна сметка, на края на деня като теглиш чертата, парите, които сме похарчили са същите като в БГ, но сме се къпали в чисто море, яли сме много вкусна храна и сме се пекли на плажа без да сме били изправени пред дилемата дали да дадем 30 лв. или да ни плюят семки на главата.

Относно трудната достъпност на плажовете - да, така е, на места това може да е проблем. Но аз си мисля, че всичко зависи от това какъв тип почивка търси дадения човек. Според мен Гърция е за хора, които обичат активната почивка, разнообразието и динамиката. Ако някой  не е любопитен да види какво има зад ъгъла/ завоя, може би Гърция не е за него и ще остане разочарован, защото няма да е успял да я види в цялата и прелест.

Всичко това разказвам под условието, че ние сме само двама - нямам представа какви са приоритетите при почивка с деца и с кое може или не може да се прави компромис.

Та с две думи за мен въпросът не е  "или"/"или", а стига да имам възможност съюзът винаги е "и" - и една седмица в Гърция за море и 3-4 дни в България за купон :)

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар

Kато чета предпочитанията за почивка на доста от вас, любители на ол инклузива, вЕрно няма защо да биете път чак до Гърция, за да не излезете от хотела. Пък и наистина цената ще бъде двойна и тройна в сравнение с България.

Изводът е ясен: Гърция не е за ол инклузив туристи и за любители на мързеливата почивка. Хората като Ven62, Rainy и няколко други, които харесват гръцкото безвремие, морската храна, сините дървени столчета, многото плажове, утрините, огласяни от камбанен звън и петли, са намерили своето място.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 6 часа, ven62 каза:

В последно време (от 4-5 години) пък сме фенове на самостоятелните, уединени вили с всичките удобства, вкл и басейн. Вили, които са отдалечени от всичко останало на поне 200-300 метра. Спокойствие, тишина, всички удобства (почти лукс). Няма руснаци, които непрекъснато да чуваш - Серьожа това, Маша онова.., няма китайци, ... абе, никой няма, само аз и жена ми, перфектно. Без значение е къде са тези вили - Португалия, Италия, Гърция, Испания, .... Е, ценово, като че ли Португалия печели.

Ето това е нашата почивка последните 6 години. Къща с басейн на 10 метра от морето. Малко гръцко село под Лефкада, (почти) без туристи, безкраен плаж със и без пясък. 

Децата ни са вече големи и това са две седмици, които са посветени на мързел, просеко, игри на карти, филмови вечери и подобни занимания. 

За нищо на света не бих се върнала на "нашето" море. 

ven62, не е ли много студена водата в Португалия? 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

От гледна точка на почивка без деца - за мен Гърция е много преди нашето море.

Като малък са ме водили на море (например межу Приморско и ММЦ) и плажовете бяха огромни и с красив и ситен пясък, с малко хора, кристално чиста вода, пълна с рибки, рачета и всевъзможни други морски обитатели. Но това време е безвъзвратно отминало. За разлика от Гърция (дори Северна, където бях тази година), където все още морето е кристално чисто и бъкано с рибки и други животни.

Обслужването при нас и в Гърция е несравнимо - с много точки повече в полза на гърците. Учтиви и усмихнати сервитьори, които те карат да се чувстваш като уважаван клиент и дават мило и драго да се върнеш отново на следващия ден пак на същото място.

Храната е несравнима - отново в полза на гърците. Дори много хора, с които ходим там, отиват с единствената нагласа да ядат всеки ден ПРЯСНА морска храна. В България (почти) няма къде да ядете пресни калмари, октоподи, много видове риба и други морски дарове. Но като нищо могат да ви излъжат, че нещо е прясно и то в 99% от случаите ще се окаже замразено.

Цените (особено на морските дарове) са почти идентични.

Пътя (в моя случай) е пак в полза на Гърция (Враца-Кавала 420км, Враца-Созопол 520км)

И на финала дори и отидеш за няколко дни на нашето черноморие, най-много да се погнусиш от вида на водата (справка: последните ми снимки в темата "В момента съм...")

На този етап няма какво да ме накара да заменя Гърция с България за морска почивка.

Ето един клип от телефона ми от тази година от плаж между Неа Перамос и Неа Ираклица:

(качеството е лошо понеже YouTube го оряза, иначе е 1080p 60fps)

Редактирано от cybersimo
  • Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 5 минути , Isa каза:

...

ven62, не е ли много студена водата в Португалия? 

Студено, топло, сладко, кисело, това са относителни понятия :) ... "Деца съблечете се, ... деца, облечете се." (... това е от вица за детската учителка в критическа възраст)   :)

Да, разбира се, по-студена е от тихите заливчета по Средиземно море. Но, ..., колко много, други неща компенсират тези 2-3 градуса. :)

Връзка към коментар

Dechy , хайде ако обичаш, да не се гледаме отвисоко и да не се правим на велики и да се наричаме "любители на ол инклузив" - демек мързеливци, и други, изтънчени и прекрасни пътешественици. Щом сме магеланци, значи обичаме да пътуваме. Тогава, когато такива като теб имат 2-3 деца, на по 2-3-4-5  годишна възраст, които им става лошо да пътуват, независимо дали на завои или магистрала, които никога не знаят какво искат да ядат, независимо дали най-невероятни гръцки сервитьор им го сервира в най-красивото плато на земята, и които ги интересува да има вода, пясък, чадър и постоянен достъп до храна и забавления, тогава ще видя коя песен ще запееш. Несравнимо е просто. И, ние любителите на ол инклузива В БЪЛГАРИЯ, когато сме сами, не се спираме и ходим по цял ден и с часове, покриваме голеееми пространства и много ни е любопитно какво има зад завоя И в България. Обаче това с деца НЕ СТАВА. И Топ попита за опит на хора с деца, и само хора без деца или с големи деца му пишат колко хубави били сините столчета и колко вкусен лаврака, което си е ясно пред скоби. Ми моите деца не обичат риба. Не се радват на морски дарове. Ако на Топ децата също не обичат риба, с какво ги храним? Ако обичат блъскащи колички, лунапарк, аквапарк, какво правим? Който иска романтика и да гони залези е добре да си вземе и бавачка и готвачка. Защото на едно дете не можеш да му обясниш, че еее, отивам на много хубав плаж, ама там трябва да си носим яденето, щото няма откъде да го купя, и чакай, мамо, да се качим на колата и да ходим. Ама страхотен е плажа, ама пълен с камъни, ама виж каква е синя-синя-лазурна водата.  Пука му на едно дете колко е синя водата. Да не отварям дума, не че е правилно, но повечето предпочитат басейн. За съжаление целта на Топ беше една, то накрая стана "любители на ол инклузива" срещу пътешественици.

П.С. Вен, идеята с виличките е страхотна, след години си записвам за проба.

Редактирано от luba_rizova
  • Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар

@Topfly добре пита за мнения на хора с деца, но малко късно направи уточнението. Освен това в заглавието на темата нищо не се споменава за деца. Така, че всеки е добре да уточнява в мненията си от каква гледна точка предпочита едното или другото място

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, ven62 каза:

самостоятелните, уединени вили с всичките удобства, вкл и басейн. Вили, които са отдалечени от всичко останало на поне 200-300 метра.

Може ли търсачка/и за тези вили? booking е известен.

Връзка към коментар

Aйде малко по-спокойно с тона. Да не говорим, че аз уточних, че пътувам с 2 броя деца, на едното, от които му става лошо при пътуване. Затова и написах точно как пътуваме. Върни се малко назад да прочетеш и не ми се карай, ако обичаш.

Също така няколко пъти споменах, че Гърция не пасва нито като цени, нито като изживявания на хората, които пътуват по твоя начин.

Нито се имам за много велик пътешественик, нито гледам на някого от високо. Просто споделям моят начин на пътуване, моите емоции и моите изживявания. Ако на някой му е криво, да не ме чете.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , tch каза:

Че още от първото му мнение към темата става ясно, че ходи на море с деца, които си играят в пясъка.

но не става ясно, че търси САМО такива мнения. за това му отговарят и хора без деца.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.