Прескочи до съдържание

Привет от мен!


Препоръчани мнения

Здравейте, казвам се Силвия, на 34г и живея във Варна. Занимавам се с цялостна организация на сватби и други специални събития, а от няколко години със съпруга ми държим и няколко магазина за, бих го нарекла гурме храна, като залагаме изцяло на качеството и чистите продукти. В случая, обаче е по-важна друга моя страст, а именно пътешествията. Четох скоро ,че имало даже термин - дромомания :) и смело мога да заявя ,че важи с пълна сила за мен.  За вас научих от сестра ми, която още отпреди няколко години се включва във форумите. Аз, от своя страна ви следях малко "нелегално", в смисъл нямах регистрация, но за сметка на това сте ми били изключително полезни през всичките пътешествия и в крайна сметка реших да се включа :) .  

Обожавам да се разхождам из малките улички на различни градове, както и задължително да опитвам местна кухня, като разбира се, спазваме максимата "където ядат местните, там и ние", защото сме си патили от топ туристически места. Всеки път преди пътуване тече трескава подготовка от моя страна (за радост на останалите :) ), за да можем да извлечем максимална полза от пребиваването ни. Пътуваме предимно в Европа, тъй като на този етап не можем да си позволим отсъствие повече от седмица до 10 дни, но се надявам и това скоро да се промени. Любима дестинация ми е доста трудно да определя, но определено Италия и Хърватия са завинаги в сърцето ми. В Хърватия сме пътували вече доста пъти с кола, атакува ли сме я от всички възможни страни, посетили сме топ забележителностите, както и доста други ,които остават встрани(с изключение на п-о Истрия, които остава за догодина), водила съм подробни записки и с удоволствие мога да бъда от полза на всеки, който желае да я посети. 

Буквално след 5 дни ще отпътуваме за Испания и по специално Андалусия и благодарение на всичко ,което изчетох тук се надявам да си спестим доста главоболия :)

Това е накратко за мен, ще се радвам да общуваме и разменяме идеи и преживявания по общата ни страст!

  • Харесвам 17
Връзка към коментар
преди 1 час, SilviY каза:

В Хърватия сме пътували вече доста пъти с кола, атакува ли сме я от всички възможни страни, посетили сме топ забележителностите, както и доста други ,които остават встрани(с изключение на п-о Истрия, които остава за догодина), водила съм подробни записки и с удоволствие мога да бъда от полза на всеки, който желае да я посети. 

Добре дошла!

Аз лично бих се радвала на такава тема за Хърватия - подробна, с лични впечатления, с по-малко познати места и т.н. :) 

  • Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 30 минути , iliana_t каза:

Добре дошла! Чакаме с нетърпение да ни залееш с истински истории и дромомании :) Весело да си изкарате на следващото приключение.

Много благодаря! :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.