Брани Публикувано: 1 септември, 2017 Сподели Публикувано: 1 септември, 2017 Стартираме с Бари Гиб, който днес става на 70. 4 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 5 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 5 септември, 2017 Понеже на днешната дата е роден един от най-великите ... 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 6 септември, 2017 Сподели Публикувано: 6 септември, 2017 Аз получих всичко от живота - Лучано Павароти 10 години без един от най-големите тенори на всички времена 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 6 септември, 2017 Сподели Публикувано: 6 септември, 2017 Лучано Павароти е роден в Модена. Бащата е хлебар, а майката работничка в тютюнева фабрика. Работничките не могат да кърмят, защото тютюнът разваля кърмата. Майка му остава на работа, а Лучано се сдобива с дойка. Кърмят го заедно с още едно бебе - Мирела Френи! По-късно тя ще се прочуе като знаменито сопрано, а млечните брат и сестра ще разлюлеят големите оперни сцени! 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 11 септември, 2017 Сподели Публикувано: 11 септември, 2017 Понеже обмислям планове за една Виена... И понеже там, на тоз ден, преди отдавна... We remember... In September... When the Winged Hussars arrived! 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 12 септември, 2017 Сподели Публикувано: 12 септември, 2017 Адио, Любиша Самарджич Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 14 септември, 2017 Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 Хайде малко класика първо, пък за после да избухвам ли с алтернативни работи? Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 14 септември, 2017 Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 Този уикенд - светкавичен набег до Тилбург, Холандия. За уникален и НикогаПовече концерт. Маестро Arjen Lucassen presents AYREON Universe. Клипът е от последния албум на гениалния холандец. Повечето от певците ще участват като гости, макар концертът да не е точно по албума. Имам билети за петък и събота и Моля те, БожеНаМетълФеновете - не позволявай своеволия на Wizz !!!! 2 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 15 септември, 2017 Сподели Публикувано: 15 септември, 2017 По случай предстоящия концерт на Стинг. 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 18 септември, 2017 Сподели Публикувано: 18 септември, 2017 Когато една група си позволи да смеси звуците на евро-денса и пауър-метъла от младините ми, няма как да не ги обявя за откритието на септември Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 The Road goes ever, ever on... Happy Hobbit day! 3 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 Тотален OFF. Мисля, че има 2-3 човека, от 7500, във форума, които биха оценили непосилната радост и тъга - едновременно, които са ме обхванали. Вчера любимците ми, норвежците Димму Боргир потвърдиха участие на метъл феста Вакен 2018. Единствен концерт за годината, с дългоочаквания нов албум. Винаги съм си мечтала да посетя тези прословути лавови скали в Исландия, същата година, ако може :D А то, дори Вакен и какво да е пътуване са под въпрос... Ще се моля на БогаНаМетълФеновете, пък ще видим Песента е от последния концерт на живо на групата. 2 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 25 септември, 2017 Сподели Публикувано: 25 септември, 2017 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 25 септември, 2017 Сподели Публикувано: 25 септември, 2017 На 23.09.2017 г. в 17:02, Niceday каза: Тотален OFF. Мисля, че има 2-3 човека, от 7500, във форума, които биха оценили непосилната радост и тъга - едновременно, които са ме обхванали. Вчера любимците ми, норвежците Димму Боргир потвърдиха участие на метъл феста Вакен 2018. Единствен концерт за годината, с дългоочаквания нов албум. Винаги съм си мечтала да посетя тези прословути лавови скали в Исландия, същата година, ако може :D А то, дори Вакен и какво да е пътуване са под въпрос... Ще се моля на БогаНаМетълФеновете, пък ще видим Песента е от последния концерт на живо на групата. Аз бях разочарован, когато ги посетих (още едно напомняне, че всяка една гледка е напълно субективна). Легендата за мястото е готина. В Исландия има къде-къде по-зашеметяващи неща по моята скромна преценка. Но си е интересно да се видят Dimmu Borgir, особено в мрачен ден. На времето и аз кроях планове да скокна до Wacken, ама съм чувал, че е такава блъсканица и разврат, че направо не си струва. Вече и старите банди спряха да свирят както трябва... Аз се бях наточил заради Bloodbath да ходя, ама те прекратиха. Поне Åkerfeldt дрънка там в Opeth, колкото да не е без хич. Иначе относно Исландия - давай смело, there's no time like the present. Вече билетите са във възможния диапазон за покупка. Препоръчвам април/май като време за посещение Ето и от мен парче: 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 25 септември, 2017 Сподели Публикувано: 25 септември, 2017 OFF Eager_Traveler_PaulEluveitiе ги гледах във Вакен миналата година, с обновения състав. Страхотно шоу направиха! Вакен е многолик и всеки би казал различни неща. Ние сме няколко човека приятели, около нас се събират и други приятели, всяка година различни. Всеки път, 8 пъти до сега, когато се връщам там, имам усещане за принадлежност към точно това място. 2018 ще е много силна година, но съм на 60 и взеха да се обаждат някакви изненадващи болежки. Те са причината за провалената ми Норвегия този август, вкл. лофотенския викингски фестивал, които си смениха датата, за да можем да идем след Вакен... Парите са въпрос на приоритет, а точно онези скали в Исландия нещо като "поклонение" Сега остава да мога да пътувам... 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 25 септември, 2017 Сподели Публикувано: 25 септември, 2017 И може би, защото за мен лятото свърши, едно много лятно, старо парче (нямащо нищо общо със заформилата се по-горе "дискусия" ) 5 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 25 септември, 2017 Сподели Публикувано: 25 септември, 2017 @Lyubina, португалско ще да е това лятното вино, чини ми се... И понеже, както всяка година по това време, се заформят и дискусии за октоберфест, дриндл, гартенцверге, ледерхозен и прочие бири, на мене пък ми се прислуша нещо таквоз тиролско... едва ли не... 1 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 25 септември, 2017 Сподели Публикувано: 25 септември, 2017 преди 49 минути , master_of_germs каза: @Lyubina, португалско ще да е това лятното вино, чини ми се... И понеже, както всяка година по това време, се заформят и дискусии за октоберфест, дриндл, гартенцверге, ледерхозен и прочие бири, на мене пък ми се прислуша нещо таквоз тиролско... едва ли не... Off topic малко, някой ходил ли е до Мюнхен по време на Oktoberfest-чето? Хубаво ли е? 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 септември, 2017 Сподели Публикувано: 26 септември, 2017 преди 8 часа, Eager_Traveler_Paul каза: Off topic малко, някой ходил ли е до Мюнхен по време на Oktoberfest-чето? Хубаво ли е? Имаше тема преди време: А иначе последните 1-2 страници на "В момента съм..." също има снимки и кратки репортажи от там 1 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 26 септември, 2017 Сподели Публикувано: 26 септември, 2017 По повод днешния концерт в София Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 септември, 2017 Сподели Публикувано: 26 септември, 2017 Само за ценители Връзка към коментар
Брани Публикувано: 27 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 27 септември, 2017 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега