Прескочи до съдържание

Пътуване без предварителни резервации

Препоръчани мнения

преди 1 час, Георги каза:

Понеже се спряга Исландия в последните мнения, това че съм видял тонове снимки от Исландия и съм прочел една камара разкази по никакъв начин не разваля впечатлението, когато го видя мястото с очите си. Напротив, никога няма да си простя, ако пропусна някоя величествена гледка там, само защото съм тръгнал на сляпо с единствен аргумент, че импровизацията е по-вдъхновяваща и емоционална.:)

За момент не искам да кажа, че не си струва да се пътува и да се разгледат различни забележителности. Идеята ми беше, че самият път към забележителностите е поне толкова важен, колкото и самите забележителности и ако този път е пълен с приключения, контакти с местни и т.н. тогава тези емоции могат дори да са по дълбоки и важни от емоцията да видиш някаква забележителност. Не съм първият и много оригинален, като кажа, че самото пътуване често може да е по важно от целта, но колкото по добре си подготвен за пътуването, толкова по безпроблемно и без емоции и приключения ще е пътуването. За да не съм голословен ще дам един пример:

Джайпур е интересна дестинация, но в мен остави много по дълбока следа пътя към Джайпур от колкото самият Джайпур. 270 километра по магистрала ги минахме за над 8 часа, като около нас имаше, мотори, рикши, крави и т.н., а шофьорът ни заобикаляше задръстването през прясно разорани ниви ;) Ако бях прочел някаде, че има такова задръстване, щях да пътувам с влак или самолет, но щях да изпусна едно истинско преживяване в Incredible India ;)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.