tougherty Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Здравейте, магеланци. Интересуват ме контакти на българи-гидове във Венеция, Флоренция и Рим. Някой дали може да помогне? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Имам приятелка екскурзовод в Рим. Знам, че е водила групи и във Венеция, но май вече са профилирани за отделни градове. Всъщност не знам точно, но само за Рим със сигурност става. Обаче за един - двама човека излиза скъпо. Хубаво е да са повече хора, че да си поделят разхода. Не знам дали тук мога да пусна контактите и, но ще ти ги пусна на лично съобщение. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Познавам българка гид за Римини и Сан Марино, а вероятно и за близките градове. При нужда мога да дам e-mail. Връзка към коментар
Romana Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 (редактирано) В темата за Италия имаше линк към уеб сайт на гидове с български в различни градове, но от телефона не мога да я намеря...:( И все пак - ето: https://italiagid.jimdo.com/ Редактирано 9 септември, 2017 от Romana нов текст Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 9 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Много благодаря Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега