Прескочи до съдържание

Куба през март 2018 - Места за отсядане

Happy_Traveler

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте!

Време ми е и аз да посетя тази прекрасна държава.

Попрочетох повечето стари теми, в тази конкретно бих искала да помоля:

1. Линкове към места за отсядане - където и да е, проверени от вас.

2. Най-добра програма за 10 дена - реално с какво да запълня първите 7, тъй последните 3 ще са Хавана -  С ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ

3. С нещо трябва ли да се внимава? ( определени места и най-вече храна) Сама жена - закачат ли се много? 

4. Ориентировъчен бюджет за 10 дни при спане в каса п. и ядене от касата и на прилични места? 

Опцията за рент-а-кар към момента не ми е ОК,  не знам дали няма да съм сама през първите 7 дни преди Хавана, тъй като за момента нямам компания.

Мерси предварително!

Публикувано:

Програмата зависи от интересите . 

Да ще те закачат , но за кубинците това е нормално , комплимент е  :). Ако ти псъткат  на улицата се обърни и им благодари :) . Харесват пълни жени. Жена може и гола да тръгне по улицата , няма да те щипят или пляскат като в арабския свят. Повечето латинос са галантни  а жените са на голяма  почит . 

На всичко останало съм се опитал да отговоря тук . 

Прочети го и ако не си си купила билети добре си помисли . 

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:

Чудесно. Но само една лека забележка в заглавието мисля, че трябва да бъде март 2018. Пожелавам ти приятно прекарване.

Публикувано: (редактирано)

Аааа, да , ами как да го редактирам сега, не намирам бутон??? 

@ivooo  -  Благодаря много, четох всички теми за Куба, не мога да систематизирам линкове към местата за настаняване, затова искам тук само препоръчани и който, където е бил. Ако е удобно, ако не - здраве да е, омотвам се с толкова много теми.

Редактирано от Happy_Traveler

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.