FlyTraveler Публикувано: 27 ноември, 2018 Публикувано: 27 ноември, 2018 (редактирано) Никак не се намира и снима лесно Сервал. Виждал съм 4 пъти на диво, - два през нощта (в района на Крюгер, Ю. Африка и в периферията на делтата на Окаванго, Ботсвана), един през деня в Серенгети, но сравнително отдалеч и този път. Тук са два в четири от кадрите (вторият Сервал най-добре се вижда на първата снимка) - или са двойка по време на размножителен период или е женска с порастнало малко. Не мога да бъда сигурен, защото се показаха само за няколко секунди. Национален парк Kidepo Valley, Уганда. Редактирано 27 ноември, 2018 от FlyTraveler 22 1
Captain45 Публикувано: 27 ноември, 2018 Публикувано: 27 ноември, 2018 (редактирано) Много хубава тема! Аз като прегледам архивите си ще видя, че около половината ми снимки са на животни. Когато пътувам някъде и видя, че има хубав зоопарк задължително го посещавам. За сега фаворит ми е най-стария такъв във Виена. В Мавриций зоопарка е също много добър, защото си като на сафари в част от него и все едно се намираш в Африка. Сега ще пусна ето тези снимки, че са ми под ръка, а после ще изровя от архивите, но ще гледам да се ограничавам, че ще препълня темата със снимки 🙂 Една голяма бяла птица с дълга шия, но в случая си е лебед от едно лебедово езеро в подножието на Фуджи 🙂 Пак там гладни шарани, чакащи туристите да ги нахранят И понеже в темата като разглеждах снимките видях едни кафяви мечки се сетих за една моя скорошна снимка от зоологическата в Рим. Бяха много забавни като се излегнаха в хамака и едната почистваше зъбите на другата с клечка 🙂 Редактирано 27 ноември, 2018 от plamenk 11 3
Captain45 Публикувано: 27 ноември, 2018 Публикувано: 27 ноември, 2018 On 10/16/2017 at 3:02 PM, домосед said: Бостън, Масачусетс, професионален боксов мач, рунд - последен. Изрочноамериканска сива катерица / Sciurus carolinensis Страхотно попадение 🙂 1
jungfraujoch Публикувано: 27 ноември, 2018 Автор Публикувано: 27 ноември, 2018 преди 17 минути , plamenk каза: Много хубава тема! Аз като прегледам архивите си ще видя, че около половината ми снимки са на животни. Когато пътувам някъде и видя, че има хубав зоопарк задължително го посещавам. За сега фаворит ми е най-стария такъв във Виена. В Мавриций зоопарка е също много добър, защото си като на сафари в част от него и все едно се намираш в Африка. Сега ще пусна ето тези снимки, че са ми под ръка, а после ще изровя от архивите, но ще гледам да се ограничавам, че ще препълня темата със снимки 🙂 Една голяма бяла птица с дълга шия, но в случая си е лебед от едно лебедово езеро в подножието на Фуджи 🙂 Пак там гладни шарани, чакащи туристите да ги нахранят И понеже в темата като разглеждах снимките видях едни каф🐼яви мечки се сетих за една моя скорошна снимка от зоологическата в Рим. Бяха много забавни като се излегнаха в хамака и едната почистваше зъбите на другата с клечка 🙂 Благодаря-за темата.Ще се радвам да ни покажеш мнооого животни!🐼🐧🦊🦁🦒🐶 2
Captain45 Публикувано: 29 ноември, 2018 Публикувано: 29 ноември, 2018 Следващата серия е от един парк в Куба близо до Сиенфуегос А това е националната птичка на Куба но съм забравил как се казва Една чапла с улов В езерото имаше много фламинго което беше атракцията на парка За съжаление снимките не са с добро качество, защото докато изчакам да дойде моя ред за лодка стана обяд и слънцето беше отгоре. 15 1
Captain45 Публикувано: 29 ноември, 2018 Публикувано: 29 ноември, 2018 Една чапла от парка в Нара Едно любопитно еленче също от парка в Нара Една идея за обикалящите в Осака е аквариума и виенското колело до него от където се вижда цяла Осака Гигантски групер 16 1
chandni Публикувано: 29 ноември, 2018 Публикувано: 29 ноември, 2018 преди 32 минути , plamenk каза: Гигантски групер Тези съвсем съм ги забравила... 🙂 И голямата (буквално) атракция на Каюкан - Great white shark 13 1
Radnev Публикувано: 29 ноември, 2018 Публикувано: 29 ноември, 2018 (редактирано) преди 1 час, plamenk каза: Едно любопитно еленче също от парка в Нара Много яко🦌. Вече ми стои на десктопа.👍 Редактирано 29 ноември, 2018 от Radnev 3
Captain45 Публикувано: 29 ноември, 2018 Публикувано: 29 ноември, 2018 (редактирано) 1 hour ago, chandni said: Тези съвсем съм ги забравила... 🙂 И голямата (буквално) атракция на Каюкан - Great white shark Имаш предвид китова акула. Не си ли направихте по едно селфи с макета на входа? Редактирано 29 ноември, 2018 от plamenk
chandni Публикувано: 30 ноември, 2018 Публикувано: 30 ноември, 2018 преди 12 часа, plamenk каза: Не си ли направихте по едно селфи с макета на входа? Направихме си, естествено... 🙂
Captain45 Публикувано: 30 ноември, 2018 Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) Цъкнете върху картинката. Това е видео. Редактирано 30 ноември, 2018 от plamenk 9
Captain45 Публикувано: 30 ноември, 2018 Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) Редактирано 30 ноември, 2018 от plamenk 12
Captain45 Публикувано: 1 декември, 2018 Публикувано: 1 декември, 2018 Докато търся една от любимите си снимки попаднах на една серия с мечки Като предпоследното не е от семейстовото на мечките, но пък прилича много 🙂 9 2
FlyTraveler Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 (редактирано) Малко птици от национален парк Руаха, Танзания - Жълтоклюни щъркели и African spoonbills: Редактирано 4 декември, 2018 от FlyTraveler 17 4
AlexandraKo Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 3 часа, FlyTraveler каза: Малко птици от национален парк Руаха, Танзания - Жълтоклюни щъркели и African spoonbills: Птиците в полет са невероятни! 1
FlyTraveler Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 6 часа, AlexandraKo каза: Птиците в полет са невероятни! Благодаря! Те големите птици сравнително по-лесно се снимат в полет. Дребните са истинското изпитание. 🙂 2
Sju Публикувано: 10 декември, 2018 Публикувано: 10 декември, 2018 Обитатели на Boulders Beach: Още пингвини, пак там: 12 1
mradulova Публикувано: 11 декември, 2018 Публикувано: 11 декември, 2018 Една от любимите ми теми! Не съм майстор като повечето от вас в снимането, но се надявам, че ще ви харесат - всичките са снимани отблизо. Жълтоклюните птици-носорог посещаваха редовно лагера ни и дебнеха за остатъци от храна. Тези бели носорози ги гледахме с рейнджъра от около 30 - 40 метра пеша и спределено си е тръпка 🙂 Основно правило в Африка - никога не се хващат камъни с ръце, първо се обръщат с пръчка или с крак, защото често под тях си живеят скорпиони... При разходка в саваната човек е хубаво да си гледа в краката 🙂 7 6
jungfraujoch Публикувано: 12 декември, 2018 Автор Публикувано: 12 декември, 2018 Симпатяги от Гърция 3
Hadzhitodorovi Публикувано: 13 декември, 2018 Публикувано: 13 декември, 2018 На 1.12.2018 г. в 22:57, plamenk каза: Докато търся една от любимите си снимки попаднах на една серия с мечки Като предпоследното не е от семейстовото на мечките, но пък прилича много 🙂 Коатито също не е мечка 🙂
FlyTraveler Публикувано: 18 декември, 2018 Публикувано: 18 декември, 2018 (редактирано) Мъжки леопард в национален парк Серенгети, Танзания. Около два часа го наблюдавахме с постоянно маневриране, за да намираме пролука между клоните към него докато се местеше по дървото. Сигурно съм му направил едно 150-200 снимки... 🙂 Редактирано 18 декември, 2018 от FlyTraveler 8 1 6
chandni Публикувано: 19 декември, 2018 Публикувано: 19 декември, 2018 преди 10 часа, FlyTraveler каза: Мъжки леопард в национален парк Серенгети... 🙂 Красавец! 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега