Прескочи до съдържание

Здравейте, Магеланци!

Eager_Traveler_Paul

Препоръчани мнения

Здравейте, мили пътешественици, скъпи сродни души!

Казвам се Павел и съм активен странстващ воин от известно време. Днес случайно намерих сайта, разучавайки за едно мое бъдещо пътуване, което е още в зародиш. Малко съм изненадан, че не съм разбрал за Магеланци по-рано (често кисна във форуми за пътуване, например Tripadvisor). Вече прочетох няколко теми с пътеписи, толкова са  приятни за чете, просто страхотни! Та даже си споделяте и промоции за полети, абе направо рай за странстващата, неспирно изучаваща душа. Вечерта като се прибера ще си дооправя профила, че сега малко скатавам от работа. Ха, ха.

Малко за мен - на 24 съм, почти завършил магистър по Клинична психология. Бил съм в 20 държави засега, 3 континента. В момента съм вперил поглед в Южна Америка и се надявам скоро да осъществя едно дългоочаквано и мечтано пътуване там. Обожавам да съм сред гори и планини, но и градската джунгла не е зле. Харесвам дестинации с богата култура и смятам, че хората правят пътуването точно толкова, колкото и забележителностите. Имам огромен интерес към чужди езици, култури, ястия и всевъзможни малки, симпатични обичаи и изобщо неща от живия живот, които ни изумяват, като отидем някъде и разберем. Най-добрите приключения в живота (до този момент) имах странствайки в Съединените Щати и Исландия. Винаги ще имат специално място в сърцето ми.  Където и да се озова на земното кълбо се старая да съм положително настроен и отворен към начина на живот на местните и, знаете ли, личи си и хората отговарят със същото (почти винаги, де).

С удоволствие бих бил активен в това чудесно общество! 

Благодаря, че ви има и че сте толкова заредени с енергия за приключения!

Редактирано от Eager_Traveler_Paul
правописна грешка
  • Харесвам 24
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Добре дошъл и от мен!

В качеството си на почти завършил магистър по Клинична психология как определяш състоянието ни на пътешественици?;) Следва ли близките ни и далечни роднини да взимат мерки Овреме или да продължаваме да си пътуваме спокойно:lol:?

• Харесвам 2
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , mililia каза:

Добре дошъл и от мен!

В качеството си на почти завършил магистър по Клинична психология как определяш състоянието ни на пътешественици?;) Следва ли близките ни и далечни роднини да взимат мерки Овреме или да продължаваме да си пътуваме спокойно:lol:?

Пътешестването си е чиста форма self-therapy. Генерално намаля дистреса (ако сте много невротични може и да ви го увеличи при някои напрегнати моменти :D ) и повишава самооценката. Бих препоръчал на всяка цена по повече :)  Виж, импулсивното пазаруване (вкл. и на билети за самолети) вече си е признак за разни работи, във високи стойности минава отвъд характеровите черти и в комбинация с други неща може да се счита за показно. Няколко пъти годишно да си пътува човек е за предпочитане, да не кажа даже задължително за психическото здраве.

• Харесвам 4
  • Браво 3
Връзка към коментар

Супер!

А какво лечение препоръчваш на тези, които са си изчерпали отпуската и финансите, обаче толкова да им се пътува, че бавно, но сигурно лудват ! Някаква заместителна терапия на пътуването?

• Смея се 4
Връзка към коментар
преди 11 минути , mililia каза:

Супер!

А какво лечение препоръчваш на тези, които са си изчерпали отпуската и финансите, обаче толкова да им се пътува, че бавно, но сигурно лудват ! Някаква заместителна терапия на пътуването?

Четене на Джек Лондон на балкона и поръчка на китайска храна са две цивилизовани алтернативи. За "те та'а болест" нема лек.

• Харесвам 6
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , wiliko каза:

На правилното място си дошъл, пък и що пътешественици има за диагностициране...може да отпочнеш на Биропиенето другата седмица. 

А, докато си почивам не работя. С официално записване ли става въпросната консумация на пшенични изделия?

Връзка към коментар

Добре дошъл, докторе! :lol:

Ще ни бъде интересно да научим повече за твоите пътешественически истории и бъдещи планове. Отваряй свободно нови теми и ни заливай с интересните си преживявания. :)

• Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , Eager_Traveler_Paul каза:

А, докато си почивам не работя. С официално записване ли става въпросната консумация на пшенични изделия?

Да. Ето я темата:

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Добре дошъл и от мен! Удоволствие е човек да чете себеописанието ти, макар и не толкова подробно, но все пак свежото ти чувство за хумор блика отвсякъде. Ще бъде удоволствие да четем и по-обширни  материали.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, wiliko каза:

На правилното място си дошъл, пък и що пътешественици има за диагностициране...може да отпочнеш на Биропиенето другата седмица. 

Цяла докторантура може да направи от тук @Eager_Traveler_Paul:lol:. Добре дошъл и от мен:ok:

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.