Adinko Публикувано: 26 септември, 2013 Сподели Публикувано: 26 септември, 2013 Имам един сигурно ужасно тъп въпрос...какво по дяволите е това : Cardholder Address Information This address should be the same as that on your payment card statement Изпробвах милион вариации на адреса ми и нищо.... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 септември, 2013 Сподели Публикувано: 26 септември, 2013 Имам един сигурно ужасно тъп въпрос...какво по дяволите е това : Cardholder Address Information This address should be the same as that on your payment card statement Изпробвах милион вариации на адреса ми и нищо.... Никога не съм имал проблеми. На първия ред съм си писал адреса както е прието Номер име на улицата Str, например "5 Krali Marko Str", долу град и пощенски код и така... Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 26 септември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 26 септември, 2013 Еми значи аз съм карък и няма да летя с тях..... :D Писах си адреса и на 1 ред и на 2 и на 3....с точки, без точки, пълен, непълен...и все си ми дава грешка. Връзка към коментар
wilks Публикувано: 26 септември, 2013 Сподели Публикувано: 26 септември, 2013 Еми значи аз съм карък и няма да летя с тях..... :D Писах си адреса и на 1 ред и на 2 и на 3....с точки, без точки, пълен, непълен...и все си ми дава грешка. По принцип на сайта на Ryan, полето където е грешката, свети в червено. Така поне може да видиш в кое поле точно ти е грешката, и да насочиш вниманието си там. Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 26 септември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 26 септември, 2013 Ами даваше ми грешка на адреса, но преди малко пак пробвах и този път успях. Може пък нещо тяхната система да е била бъгната, защото сега не направих и не написах нищо по-различно от предните пъти, а пък стана. Mystery.... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега