Фил Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 (редактирано) преди 3 часа, Mira888 каза: искам да попитам дали би било проблем ако си взема билет за определен час за FLIBKO и не успея да го хвана,а се кача на следващия по разписание автобус (става въпрос за линията ЛЕТИЩЕ ШАРЛЕРОА-БРЮЖ). Flibco FAQ Редактирано 2 април, 2019 от Фичо Връзка към коментар
Mira888 Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 преди 1 час, Фичо каза: Flibco FAQ Благодаря Ви за информацията. Значи, ако има места в следващия няма да е проблем 🙂 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 преди 33 минути , Mira888 каза: Благодаря Ви за информацията. Значи, ако има места в следващия няма да е проблем 🙂 Бях питала какво става ако на следващия няма места и ми отговориха, че позволяват до два курса след закупения, т.е. следващия и по-следващия... То няма и смисъл за 3-ия като се замисли човек, защото със сигурност ще си е изпуснал полета до тогава... 🙂 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 Щом има и следващ курс едва ли е ще е проблем. Аз изпуснах трансфер и купих нов билет, защото имаше само още един курс (последен за деня) към летището. Предпочетох да не рискувам. Платих онлайн 25€ за нов трансфер вместо 110€ за полет след ден + отделно разходи за още една нощувка и изпуснат работен ден... набутах се, места имаше 🙂 1 Връзка към коментар
Mira888 Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Благодаря ви много за информацията! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега