Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте и от мен,

Аз съм Теди. Пътуваме цялото семейство, което вече е четиричленно, което си носи своите финансови и 'детски' затруднения. Дори според някои роднини и приятели сме малко 'извратени'. 5 годишната ни дъщеря вече има 71 полета в 'кариерата' си. Това удоволствие ни струва сигурно над 90% от парите, които изкарваме(след като се махнат ежедневните разходи)...даа, май е малко 'извратено' :)

Дори се оженихме, за да заминем на сватбено пътешествие :)

Сами си организираме всичко, с изключение на малка част от първото ни пътешествие през 2006. Винаги има страх първият път!

За сега сме били в 50 и няколко държави(зависи кои точно се броят за държави).

След 2 седмици заминаваме за ЮАР, Замбия, Зимбабве, Ботсвана и Мавриций, поредната екскурзия, която 'не ни е по джоба', но някакси се нагласят нещата, с доста проучване, винаги може да се посъкрати бюджета. Винаги гледаме да има някое по-луксозно място и няколко по-обикновени хотела, за да излезне сметката и да сме вкусили и малко лукс.

Най-голямото ни пътешествие:

post-64-0-34690300-1365063992_thumb.jpg

Едни от най-хубавите:

post-64-0-90317400-1365063953_thumb.jpgpost-64-0-43501500-1365063919_thumb.jpgpost-64-0-59100300-1365063984_thumb.jpg

Да не забравя да кажа, че благодарение на Георги, разбрах някои нови 'хватки' на 'cost cutting-a' и се надявам в най-скоро време да успея да приложа :D

Също съм много запален по авиацията от малък, баща ми беше летец. Имам доста полети от това време на Як40(non revenue flights), дори съм му мърдал щурвала в полет :blink:

Редактирано от Oshko
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Има го донякъде този момент. Например на колегите си в работата съм казвал за около една трета от пътуванията и се чудя какво да измислям за отпуските, просто ми е неудобно пред тях за разказвам за всичките пътувания.

От друга страна като гледам визитката на някои известни по форумите пътешественици като Юри, Домосед и други, моята изглежда доста скромна.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

СТРАХОТНООООО! Браво, за това, че обикаляш с двете си деца... Радвам ти се изключително... Аз още не съм дорасла до там... или се нуждая от малко време за тотален отдих? :rolleyes:  Хайде, пък, когато се върнете от "топлите" държави - ще разказваш ;)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.