Георги Публикувано: 27 септември, 2013 Публикувано: 27 септември, 2013 Авиокомпания: Iberia Маршрут:: Мадрид - Ню Йорк - Мадрид Цена:: 79 Валута: €Примерна дата на излитане:: 15 октомври Примерна дата на връщане:: 29 октомври Сайт за резервиране:: iberia.com Бързайте, докато има. Единствените дати, които виждам са за отиване 15-19 октомври, връщане 29 октомври - 1 ноември 1
Георги Публикувано: 27 септември, 2013 Автор Публикувано: 27 септември, 2013 ОК, докато го напиша се изпариха
Hollywood Публикувано: 27 септември, 2013 Публикувано: 27 септември, 2013 (редактирано) А при мен вообще не може да се конфигурира Мадрид с Ню Йорк. Америка я няма ПП Намерих го . Тръгна с оферта за 70 , но след това ти слага 400 евро такси = 470 Йаде нема нужда. Редактирано 27 септември, 2013 от Hollywood 1
Георги Публикувано: 27 септември, 2013 Автор Публикувано: 27 септември, 2013 Ол-ин цена беше, моля ти се, няма да пускам партенки.
stanimir Публикувано: 27 септември, 2013 Публикувано: 27 септември, 2013 Поредната грешка която обаче няма да има как да откажат
Hollywood Публикувано: 27 септември, 2013 Публикувано: 27 септември, 2013 (редактирано) Цената е такава, но на първата страница. На втората се вижда три числа. Редактирано 27 септември, 2013 от Hollywood
stanimir Публикувано: 27 септември, 2013 Публикувано: 27 септември, 2013 Аз съм сигурен , че шефа е проверил до плащането и точно там някъде е имало бъг. Важно е да се знае дали има хора при които плащането е минало докрай или точно преди транзакцията цената се е променяла.
Hollywood Публикувано: 27 септември, 2013 Публикувано: 27 септември, 2013 (редактирано) Ще чакаме нещо по-евтино да падне, ако може от Враждебна. Редактирано 27 септември, 2013 от Hollywood 1
Георги Публикувано: 27 септември, 2013 Автор Публикувано: 27 септември, 2013 Всичко стана за секунди, определено не съм стигнал до попълване на име, но със сигурност минах през първите два екрана, включително тоя, който сега показва с 400 евро отгоре. Върнах се да ударя скрийншот да се видят всички дати, да напиша поста и вече при следващо натискане на next не ставаше...Може би трябва да ги оставя да подишат такива оферти 4-5 минути, да не ви завира булгура излишно, ама и аз се ентусиазирах изведнъж и зарязах всичко
Hollywood Публикувано: 27 септември, 2013 Публикувано: 27 септември, 2013 (редактирано) И да е ставало плащането на ниска цена, след няколко минути ти отменят резервация. Веднъж потвърждават, издават билети, но после премахват всичко. Ако не си провериш пощата или резервация , то може да се окажеш с пръст в ...................на летището Редактирано 27 септември, 2013 от Hollywood
Георги Публикувано: 27 септември, 2013 Автор Публикувано: 27 септември, 2013 И да е ставало плащането на ниска цена, след няколко минути ти отменят резервация. Веднъж потвърждават, издават билети, но после премахват всичко. Ако не си провериш пощата или резервация , то може да се окажеш с пръст в ...................на летището чак до летището не, ама силно е възможно да се опитат да ги отменят такива билети. Алиталия нали и те си играха на иди ми дойди ми, чакаш ги няколко дни да видиш дали ще се наумуват и тогава правиш планове С полети до САЩ им е по-трудно да избягат като цяло, там въведоха доста рестрикции, където в прав текст в правилата си пише, че подобни грешки трябва да се признават.
Hollywood Публикувано: 27 септември, 2013 Публикувано: 27 септември, 2013 (редактирано) Оффф: Пробвах с UIA за няколко евро, но не страна. Отмениха станала резервацията. С тези грешки бъдете внимателни. 99.9% може да не летите. Редактирано 27 септември, 2013 от Hollywood
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега