Прескочи до съдържание

Мадрид - Ню Йорк за 79 евро!!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Авиокомпания: Iberia

Маршрут:: Мадрид - Ню Йорк - Мадрид

Цена:: 79

Валута: €

Примерна дата на излитане:: 15 октомври

Примерна дата на връщане:: 29 октомври

Сайт за резервиране:: iberia.com

Бързайте, докато има. 

Единствените дати, които виждам са за отиване 15-19 октомври, връщане 29 октомври - 1 ноември

2013-09-27_19-36-10.png

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

А при мен вообще не може да се конфигурира Мадрид с Ню Йорк. Америка я няма :lol:

ПП Намерих  го .  :)  Тръгна с оферта за 70 , но след това ти слага 400 евро такси = 470 :biggrin:  Йаде нема нужда.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1

Цената е такава, но на първата страница. На втората се вижда три числа. ;)

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Аз съм сигурен , че шефа е проверил до плащането и точно там някъде е имало бъг. 

Важно е да се знае дали има хора при които плащането е минало докрай или точно преди транзакцията цената се е променяла.

Публикувано:

Всичко стана за секунди, определено не съм стигнал до попълване на име, но със сигурност минах през първите два екрана, включително тоя, който сега показва с 400 евро отгоре. Върнах се да ударя скрийншот да се видят всички дати, да напиша поста и вече при следващо натискане на next не ставаше...Може би трябва да ги оставя да подишат такива оферти 4-5 минути, да не ви завира булгура излишно, ама и аз се ентусиазирах изведнъж и зарязах всичко :)

И да е ставало плащането на ниска цена, след няколко минути ти отменят резервация. Веднъж потвърждават, издават билети, но после премахват всичко. Ако не си провериш пощата или резервация , то може да се окажеш с пръст в ...................на летището

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

И да е ставало плащането на ниска цена, след няколко минути ти отменят резервация. Веднъж потвърждават, издават билети, но после премахват всичко. Ако не си провериш пощата или резервация , то може да се окажеш с пръст в ...................на летището

чак до летището не, ама силно е възможно да се опитат да ги отменят такива билети. Алиталия нали и те си играха на иди ми дойди ми, чакаш ги няколко дни да видиш дали ще се наумуват и тогава правиш планове :) С полети до САЩ им е по-трудно да избягат като цяло, там въведоха доста рестрикции, където в прав текст в правилата си пише, че подобни грешки трябва да се признават. 

Оффф: Пробвах с UIA  за няколко евро, но не страна. Отмениха станала  резервацията. С тези грешки бъдете внимателни. 99.9% може да не летите.

Редактирано от Hollywood

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.