Прескочи до съдържание

село Лесидрен


Elena

Препоръчани мнения

Някой от вас ходил ли е в село Лесидрен? Ако има такъв, моля да сподели впечатленията си както от самото село, така и от  евентуалният си престой в хотел там. Благодаря  :)

 

 

Ми щом ми е отделена темата, конкретно да си питам за Филмова резиденция "Лесидрен". Четох малко коментари и са кои от кои са по-унищожителни. Много ми се иска да са написани от разни капризни и вечно недоволни хора, та се надявам някой от вас да е ходил или поне минавал от там и да ми даде по-ясна представа. :)

Редактирано от Elena
Връзка към коментар

Гледам, че никой не ти е отговорил. Преди 7-8 години търсихме място за празнуване на Нова година и ходихме до там. Филмовата резиденция /как звучи/ е голяма сграда тип "соц". Тогава беше много занемарена, сега не знам. Но за да е правен ремонт, трябва доста пари да са вложени. Намира се накрая на селото, на възвишение, май. Самото село - като повечето ни села - река и около нея къщи, доста изоставени. Ние се отказахме, естествено тогава. Ако някой има по-скорошен поглед, би било добре.

Връзка към коментар

Мерси, Lesy  :) Не очаквам да има много включвания честно казано, защото не е известно селото. Но наистина ми е много важно и дано има някой тук, който да има по-скорошна информация. :)

Връзка към коментар

Гледам, че се продава/ отдава под наем.

 

 

http://www.address.bg/bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B1%D0%B0/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%9B%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD-132940.html

 

http://www.imoti.info/pcgi/info.cgi

 

Аз по принцип избягвам места, обявени за продан, защото собствениците не си дават много зор а и е някак тягостно...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.