Kyuubi Публикувано: 27 септември, 2013 Сподели Публикувано: 27 септември, 2013 (редактирано) Не знач дали е за тая тема, извинявам се, ако е грешното място... Има линачин да се листват темите с непрочетени мнения? Аз се хващам, че изпускам рази теми, защото гледам само главната страница, а там най-новите мнения са по едо на раздел. Честно, супер много ме мързи да проверявам всеки от толкова много раздели по отделно, та някаква такава функционалност би била удобство за мен Редактирано 27 септември, 2013 от Kyuubi Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 27 септември, 2013 Сподели Публикувано: 27 септември, 2013 Най-горе вдясно на страницата има "Ново съдържание". Цъкаш там и после избираш "Форуми" вляво 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 септември, 2013 Сподели Публикувано: 27 септември, 2013 Да, а ако си във форумите директно ще е маркирано Хубавото, е че сега може да се върнеш да си дочетеш всичко, което си изпуснал, би трябвало там да са маркирани абсолютно всички непрочетени 1 Връзка към коментар
Kyuubi Публикувано: 27 септември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 27 септември, 2013 Ей, супер, благодаря! Гледах отстрани, гледах долу, гледах и търсих навсякъде... почти хаха. Мерси! Връзка към коментар
wilks Публикувано: 27 септември, 2013 Сподели Публикувано: 27 септември, 2013 Най-горе вдясно на страницата има "Ново съдържание". Цъкаш там и после избираш "Форуми" вляво Това е най-ефективния начин, за който писах още на третия ден тук http://magelanci.com/topic/144-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5/#entry528 и две мнения по-надолу. А от панела с личния ти профил можеш да си задаваш за колко време назад да ти показва непрочетените теми/мнения. Примерно седмица, месец, два...колкото сам прецениш, че ти е нужно. Или най-добре от последното ти посещение. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега