Прескочи до съдържание

Търся самолетни билети София - Тайланд

Уатея

Препоръчани мнения

Публикувано:

За първи път ще организирам толкова далечно пътешествие и колкото и да чета пътеписи и из форума идея си нямам как да намеря билети на добра цена , освен в официалните сайтове на Катар, Турците или Флай Дубай. Планираме пътуване за края на март за 12-13 нощувки, като ще сме 5-6 човека и не сме обвързани с конкретни дати. Единственото ми желание за пълнолунието (31.03. ) да сме на някой от островите( вероятно Пукет , като за първо ходене) за прословутото фулмун парти. Аз гледах дати примерно 21,03- 02,04 , но цени по-ниски от 450-460 евро не откривам. Ще бъда благодарна за всяка помощ .

Публикувано:

Изключително добре си се ориентирала с Катар, Търкиш и FlyDubai. За билети от София това е избора в 99% от случаите. До март има време, просто почакай някоя по-сочна промоция, до края на годината със сигурност трябва да излезе нещо. Но и 450 евро е що-годе прилична цена също. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Никой , освен Георги , не се включва с идеи. Нямаме нищо против полетите да са от някое летище в Европа , стига цената да си заслужава. След препоръка във форума видях, че през различните версии на Момондо , ми дава различни цени. Наистина има още доста време до март, ама за такова далечно пътуване предпочитам по от рано да си подготвя нещата.

Публикувано:

Ако намираш цена от София 450 евро не се чуди.Възможно е да излезе и по-ниска,но кой знае.При положение,че има такава цена от София не бих се хвърлил на друга с 50-60 евро някъде от Европа.Това са свързващи полети,закъснения,евентуално нощувки и не на последно място натрупана умора.Не е за пренебрегване също,че от София ще си на един билет.

• Харесвам 4
Публикувано:

Остави психологията кое как изглежда като цена и помисли за това, което ти написа Емил Чакалов. Колко ще спестиш като към 300 евро полет (я излезе такъв, я не, още повече сте с приблизително фиксирано време) от другаде добавиш още свързващи полети, храна, евентуално нощувка... а и не си ли цените времето да обикаляте толкова, за да спестите някое минимално евро. Времето също е пари. :)

• Харесвам 4
Публикувано:

Всъщност нищо фиксирано нямаме във времето, освен месеца и моето желание за фул мун парти. Но сигурно ще се съобразим с препоръките и ще вземем билети на тази цена. До кога можем да отлагаме купуването им с идеята за оптимална цена?

Публикувано:

Според мен, за тези дати до евентуалната промоция на катарците декември - януари. Това вече отива почти към слабия сезон, увеличиха и полетите до Тайланд.

• Харесвам 1
Публикувано:

Дано само от много чакане не вдигнат цените. Да, в края на активния сезон ще сме. По-нататък ще моля и за помощ за програмата, защото имам малко време, а искам максимално да го уплътня. 

Публикувано:

Може да са ги свалили. Аз искам на 31 да съм там за парти.

преди 16 минути , stanislavpp каза:

Има и за 390- 400€ , но с голям дневен престой в Доха,който може да се ползва за тур евентуално .

IMG_0836.PNG

В кой вариант на Момондо е това?

Публикувано:

Доколкото разбрах, ще искате да обикаляте, по-добре виж катарците летят до Банкок, Чианг Май, Краби, Пукет. Преценете къде ви се ходи и си букнете мултисити, отиване връщане от различни места. Така освен време ще спестите и един вътрешен полет. 

• Харесвам 2
Публикувано:
В момента, T.E.Lawrence каза:

Доколкото разбрах, ще искате да обикаляте, по-добре виж катарците летят до Банкок, Чианг Май, Краби, Пукет. Преценете къде ви се ходи и си букнете мултисити, отиване връщане от различни места. Така освен време ще спестите и един вътрешен полет. 

Честно казано изобщо не съм наясно с това мултисити как стоят нещата. До сега съм организирала екскурзии само в Европа. Предвид , че ще сме само 12 нощувки най-вероятно ще сме само в Бангкок и Пукет+ острови около Пукет.

Публикувано:
преди 1 минута , Уатея каза:

Честно казано изобщо не съм наясно с това мултисити как стоят нещата. До сега съм организирала екскурзии само в Европа. Предвид , че ще сме само 12 нощувки най-вероятно ще сме само в Бангкок и Пукет+ острови около Пукет.

Да де точно това имам предвид, значи гледаш София - Пукет - Банкок - София. Така са ти остава само един Пукет - Банкок вътрешен полет. Иначе ще ти трябва два вътрешни, ако вземеш София - Банкок - София.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Уатея каза:

Тогава пиши,че искаш Банкок.

За нас Тайланд е Северен Тайланд.

Публикувано:
преди 1 минута , Emil Chakalov каза:

Тогава пиши,че искаш Банкок.

За нас Тайланд е Северен Тайланд.

Не знам кои сте тези нас, за които съществува само северен Тайланд. За мен пък Тайланд е необятен и разнолик , а в случая се съобразявам с желанието на останалите в групата, както те се съобразиха с мен и смениха дестинацията от Бали на Тайланд.

Публикувано:
преди 8 минути , Уатея каза:

Най-добре е да послушаш T.E.LawrenceБих ти препоръчал да уточниш с приятелите ти грубо къде искате да отидете. Ако според вас това означава Банкок и Пукет, то наистина мултисити ще е по-добрия вариант откъм финанси. Мултисити означава да търсиш полет от София до Банкок, после от Банкок до Пукет и накрая от Пукет до София.  Въпроса е, че трябва предварително да си уточните програмата за престоя, а вие май това не сте го направили за момента. 

Другото ми предложение е, да взземете да се интересувате за програмата ви в Тайланд. Докато дебнете за евтини билети може паралелно с това да си уточнявате и програмата.

• Харесвам 1
Публикувано:

Е то Бангкок - Пукет е вътрешен полет и предполагам ще е е с някоя от Азиатски авиокомпании. Идеята е 5 нощувки в Бангкок максимално уплътнени със забележителности, а останалата част - 7 нощувки по-лежерно на острови + дневни трипове. Като може и по равно да се разделят, но моите хора предпочитат плажовете, а аз искам максимума от активности

Публикувано:

Следи и thai smile. Прилична цена, екстра качество и летят от основното летище. Останалите изброени летят от другия край на Банкок и вече ценовата разлика е пренебрежима.

• Благодаря 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.