Щастливеца Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 Едно въпросче на бързичко от мен. Позамислих се около промоцията на Катарците и тъй като датите изобилстват някой ще бутне ли едно рамо относно този избор. Искаше ми се около нова година , но предполагам , че е безмислено в студа. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 Хаххаа, гледам си горният коментар, дори не съм описала маршрута, та ако някой се интересува от по-нестандартен Китай, да знае. Обещавам да попълня този пропуск. @Щастливеца зависи къде ще ходиш. В южната част на Китай би трябвало да е по-топло. Ако оставаш в Пекин или Сиан там ще е студено. 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 27 юни, 2017 Автор Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 преди 26 минути , Tedy каза: Хаххаа, гледам си горният коментар, дори не съм описала маршрута, та ако някой се интересува от по-нестандартен Китай, да знае. Обещавам да попълня този пропуск. @Щастливеца зависи къде ще ходиш. В южната част на Китай би трябвало да е по-топло. Ако оставаш в Пекин или Сиан там ще е студено. Пекин - да . Да се ориентирам към началото на есента или след средата на пролетта а ? Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 преди 2 минути , Щастливеца каза: Пекин - да . Да се ориентирам към началото на есента или след средата на пролетта а ? Зависи от теб. Там имат 4 сезона и на север знам, че духа през зимата, ти си прецени кога ще ти е комфортно да разглеждаш. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 27 юни, 2017 Автор Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 Ми на прима виста климата е , като в България , но пък със сигурност си има някои климатични особенности. Ще изчета и ще пиша, защото няма да е комфортно да катерип великата китайска стена в кучи студ. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 преди 19 минути , Щастливеца каза: Ми на прима виста климата е , като в България , но пък със сигурност си има някои климатични особенности. Ще изчета и ще пиша, защото няма да е комфортно да катерип великата китайска стена в кучи студ. Там духа повече и в Пекин зимата е малко по-сурова, но пак зависи от времето в момента. За стената не си прав, виждала съм фотоси със сняг и е много красиво. Лятото е мега жега, та есен или пролет би било идеално. 1 Връзка към коментар
мая Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 А зимата имат и страхотен леден фестивал в Харбин 3 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 Аз съм ходила зимата в Пекин - на стената беше кучи студ! Макар да бях "подготвена" пак вятъра ни пронизваше и ходехме дотолкова омотани в шапки и шалове, че поискалите да се снимат с нас местни ни поразмотаха малко лицата да се види, че се снимат с чужденци Иначе в града беше добре, не много студено, въздуха не много мръсен (поради относителната влага зиме), така че не съжалявам. Пролетта трябва да се избягва, поради пясъчнитте бури - отвратителна гнъс! Лятото е жега и нивото на смога е много високо. 1 Връзка към коментар
deyan Публикувано: 3 юли, 2017 Сподели Публикувано: 3 юли, 2017 На 27 юни 2017 г. в 10:47, Щастливеца каза: Пекин - да . Да се ориентирам към началото на есента или след средата на пролетта а ? Ако не е късно, мога да ориентирам, че началото на септември 2016, беше доста топло навсякъде, където бяхме (включително и на Аватарските планини) - за по тениска и бермуди Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега