Прескочи до съдържание

Цяла къща за гости в Родопите - 5 май'18

Гост

Препоръчани мнения

Аз предлагам тази къща http://www.thereddoorshouse.com/index.html 

Мястото е с.Солища близо до Широка Лъка.Къщата съчетава новото и старото,в една хармония за душата и сетивата.Селото не е комерсиално все още, /инфо от преди 2 години/

• Харесвам 2
Връзка към коментар
В момента, rdd каза:

Rainy,

А би ли казала за следващата година кога са празниците за Велик ден във Великобритания. Съвпадат ли с нашите. Нашия Велик ден е на 8 април.

Не, не съвпадат. 

March 30th: Good Friday

April 2nd: Easter Monday

После следват: 

May 7th: Early May Bank Holiday 

May 28th: Spring Bank Holiday 

August 27th: August Bank Holiday

Връзка към коментар

Rainy, в момента съм тук: http://aleksandrovavila.com. Уникално красиви гледки и абсолютна тишина. Обзавеждането е скромно, но достатъчно за кратък престой. Обещахме си, че ще се върнем задължително през лятото. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 28 минути , margarettod каза:

Rainy, в момента съм тук: http://aleksandrovavila.com. Уникално красиви гледки и абсолютна тишина. Обзавеждането е скромно, но достатъчно за кратък престой. Обещахме си, че ще се върнем задължително през лятото. 

Много хубаво!!! Малко ми идва над бюджета за всички, но за себе си ще го запазя... Благодаря ти! :wub:

Връзка към коментар
преди 1 час, Rainy каза:

Малко ми идва над бюджета

Rainy, разгледа ли малката вила? Тя е за 12 човека и струва 180 лв. Допълнително в Златоград на 06.05. има традиция да се приготвят 200 чевермета, които се продават на обикновените люде :) Цената тази година беше 20 лв / кг. Определено е атракция, хората са облечени в народни носии и се получава хубав празник. Не те навивам, само споделям за инфо :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , margarettod каза:

Rainy, разгледа ли малката вила? Тя е за 12 човека и струва 180 лв. Допълнително в Златоград на 06.05. има традиция да се приготвят 200 чевермета, които се продават на обикновените люде :) Цената тази година беше 20 лв / кг. Определено е атракция, хората са облечени в народни носии и се получава хубав празник. Не те навивам, само споделям за инфо :)

Ама разбира се, че ще споделяш! Не съм погледнала в детайли, признавам - след първата вила реших, че ми е много :) И че ми е трудно да го организирам за повече хора. Обаче много ми хареса, признавам... 

Връзка към коментар

Аз мога да предложа моите апартаменти-4бр,но са в Банско.Цената е 30лв на апартамент,събират 3-4човека.Но нямаме механа ,а и пари предварително не искам,можеш да го имаш впредвид като резервен вариант.

Връзка към коментар
преди 4 минути , radi777 каза:

Аз мога да предложа моите апартаменти-4бр,но са в Банско.Цената е 30лв на апартамент,събират 3-4човека.Но нямаме механа ,а и пари предварително не искам,можеш да го имаш впредвид като резервен вариант.

Много ти благодаря! В Банско имам приятелка. Ще ме оскубе, ако се изсуля по тъч линията... хаххаа... 

Искам обаче къща, с атмосфера. Домашно и уютно. И Родопите... 

Връзка към коментар

Рейни, обещаната вила от вчера до Златоград, и заради закъснението давам още едно предложение в Стойките до Пампорово.

https://vila.bg/villa-dimitrovi-1698.html

https://vila.bg/house-kisi-3584.html

Връзка към коментар
преди 18 минути , rdd каза:

Рейни, обещаната вила от вчера до Златоград, и заради закъснението давам още едно предложение в Стойките до Пампорово.

https://vila.bg/villa-dimitrovi-1698.html

https://vila.bg/house-kisi-3584.html

Благодаря ти!

П.П. Какви са тези 'търговски' прийоми да не дават цени, не знам... Все едно заплати се искат.

Връзка към коментар

За вилата в Стойките, още се говори вкъщи. Преди 4 години компанията на сина ми бяха там. От тогава са се събирали на още няколко места, но вилата на кмета се помни най-много. Всъщност тази вила в Стойките е на кмет, не разбрах на кое селище е бил кмет, но много им е харесало. Може би е било съвпадение между настроение, годишно време, възраст и цени. Тази година, през лятото бяха във Вилата в Златоград, не е разказвал в захлас, и подробности, но не сме и питали много. Те вече са големи.

Редактирано от rdd
Връзка към коментар
преди 2 минути , rdd каза:

Може би е било съвпадение между настроение, годишно време, възраст и цени.

Така се получава винаги...

Ще ги преслушам, благодаря ти много.  Ако не намеря цени никъде, обаче, ще има игнор. Ще минат и без мен...

Връзка към коментар
преди 7 минути , Rainy каза:

Така се получава винаги...

Ще ги преслушам, благодаря ти много.  Ако не намеря цени никъде, обаче, ще има игнор. Ще минат и без мен...

Мисля, че цените са плаващи според натовареност, сезон, клиент,... Може би очакват и пазарлък да стане.:lol:

Връзка към коментар
преди 44 минути , Dani Magelan каза:

Мисля, че цените са плаващи според натовареност, сезон, клиент,... Може би очакват и пазарлък да стане.:lol:

Чудесно. Нека ги дефинират според сезон - за да ориентират хората. Пожелавам им успех - без мен :) 

П.П. Ужасно порочна практика.  Като заплатите. Повтарям си на глас: Manage your expectations, manage your expectations :lol:

Връзка към коментар

@Tedy, свързах се с Пламен. Много готин... хахаххахахахахахахахааа... Вика - 5 май?! Ма много далече, вааа...  :blink::biggrin:  Викам - ми аз така планирам...  Умрях да се смея!

Обеща да погледне в мейла си... хахаха и да запази... хахаха... много ти благодаря, много моя кръв човек! :biggrin: 

Връзка към коментар

Ааааа, страхотни хора са. А да видиш горе в механата какви образи се събират вечер. Мандраджията в полунощ ходи да ни точи цвик, щото не бяхме пробвали, а трябвало. Хаххаххаахха

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...
На 23/09/2017 в 16:57, Tedy каза:

Ааааа, страхотни хора са. А да видиш горе в механата какви образи се събират вечер. Мандраджията в полунощ ходи да ни точи цвик, щото не бяхме пробвали, а трябвало. Хаххаххаахха

Искам пак да благодаря на @Tedy за прекрасната препоръка за Къща за гости Слави. Човекът Пламен е не само много готин, но и много точен и сериозен - точно каквито хора обичам. Звъннал му днес негов приятел с молба за къщата за 5 и 6 май, моите дати. Той му вика: 'Имам си вече заявка, жената изглежда сериозна."  Ама нито ме знае, нито ме познава.

И ми звъни по телефона в Англия за потвърждение. А аз: "Как бе, човек, аз съм най-сериозната (твърдя го най-отговорно)! Вече и самолетен билет си купих (Черния Петък :lol:), и разпратих покани за частно парти на приятелите, и теб те поканих" :biggrin: Човекът кима усърдно: "Никакви грижи нямаш!"

Много обичам така. И пак благодаря за помощта!

П.П. Рано било... :) 

Редактирано от Гост
Връзка към коментар
преди 2 минути , Боби каза:

Знаем датата и мястото, освен да заповядаме на сбирка :biggrin:

Ахахахахахахаахххххххххххххххххххххххх... помислих си го - за сходна реакция, четеш ми мислите! :biggrin: 

Ще поръчам достатъчно ядене и пиене, вземете някоя палатка - ако се покрие пода от непланирани купонджии :biggrin: , и готово! хахахахахаааааа

Връзка към коментар
преди 21 минути , Rainy каза:

ако се покрие пода от непланирани купонджии

Имаш предвид "слаби пиячи" ли...? :laugh: Щото щом говориш за купонджии, надали за спане иде реч...? :lol:

Редактирано от chandni
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Rainy каза:

Искам пак да благодаря на @Tedy за прекрасната препоръка за Къща за гости Слави. Човекът Пламен е не само много готин, но и много точен и сериозен - точно каквито хора обичам. Звъннал му днес негов приятел с молба за къщата за 5 и 6 май, моите дати. Той му вика: 'Имам си вече заявка, жената изглежда сериозна."  Ама нито ме знае, нито ме познава.

И ми звъни по телефона в Англия за потвърждение. А аз: "Как бе, човек, аз съм най-сериозната (твърдя го най-отговорно)! Вече и самолетен билет си купих (Черния Петък :lol:), и разпратих покани за частно парти на приятелите, и теб те поканих" :biggrin: Човекът кима усърдно: "Никакви грижи нямаш!"

Много обичам така. И пак благодаря за помощта!

П.П. Рано било... :) 

Приятелите сме нашата компания. Ах, Теди, Теди...

Сега ще въртим агнето в Маджарово. И там е добре.

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.