Прескочи до съдържание

Цяла къща за гости в Родопите - 5 май'18

Гост

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, lesy каза:

Приятелите сме нашата компания. Ах, Теди, Теди...

Сега ще въртим агнето в Маджарово. И там е добре.

Хахаххахахахаа... стига бееееееееееееееееееееееее... Светът е толкова малък! :)

@Tedy не е виновна, а това че бързам като пърле пред майка си! :biggrin:

П.П. Да си направим взаимно гости? 

Публикувано:

http://thereddoorshouse.com/thehouse.php

Ето това отдавна съм харесала, мисля ,че е супер.

Ако не държиш да е абсолютно самостоятелно, а да ви готвят, прекрасно място е Къща за гости Милка с. Ягодина, там си изкарваме винаги невероятно, Милка готви, момчетата, ако са там, ще ви свирят на гайди, ако й кажеш, че не искаш други хора, няма да настани, максимално се събират около 16 човека. Но и за 12 няма да ви е проблем. Много горещо препоръчвам. Има Механа и на горния етаж и на долния, където стават супер купони. Абе ... Пу. 

Публикувано:
В момента, luba_rizova каза:

http://thereddoorshouse.com/thehouse.php

Ето това отдавна съм харесала, мисля ,че е супер.

Ако не държиш да е абсолютно самостоятелно, а да ви готвят, прекрасно място е Къща за гости Милка с. Ягодина, там си изкарваме винаги невероятно, Милка готви, момчетата, ако са там, ще ви свирят на гайди, ако й кажеш, че не искаш други хора, няма да настани, максимално се събират около 16 човека. Но и за 12 няма да ви е проблем. Много горещо препоръчвам. Има Механа и на горния етаж и на долния, където стават супер купони. Абе ... Пу. 

Благодаря ти! Ще го запомня за някога... Мра за Родопите!

Публикувано:

Не е малък. С Теди сме приятелки от детските години и компанията ни ходи при Пламен. Късно звънна нашият организатор.

Мерси за поканата, но сме доста и ще отидем вероятно в Маджарово. Там също е добре за чеверме.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , lesy каза:

Не е малък. С Теди сме приятелки от детските години и компанията ни ходи при Пламен. Късно звънна нашият организатор.

Мерси за поканата, но сме доста и ще отидем вероятно в Маджарово. Там също е добре за чеверме.

Съжалявам, че сте се разочаровали, но не мисля, че някой има вина в случая, най-малко Теди - че е дала съвет на приятел. Просто се държа дружелюбно.

Пожелавам ви весело изкарване. 

Публикувано:

Рейни, спокойно. Не сме се разочаровали. На мен и на двете места ми харесва. При Пламен атмосферата е много приятелска и много се яде за мое съжаление. :) Просто като прочетох за приятелите, които се обадили и т.н. нямаше как да не споделя, че сме ние.

Дано да ви хареса.  Пламен е много добър, усмихнат, весел, супер е. А жена му готви много вкусно.

В Маджарово 2016 беше много автентично на Гергьовден. Там ще повторим.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 минути , lesy каза:

Рейни, спокойно. Не сме се разочаровали. На мен и на двете места ми харесва. При Пламен атмосферата е много приятелска и много се яде за мое съжаление. :) Просто като прочетох за приятелите, които се обадили и т.н. нямаше как да не споделя, че сме ние.

Дано да ви хареса.  Пламен е много добър, усмихнат, весел, супер е. А жена му готви много вкусно.

В Маджарово 2016 беше много автентично на Гергьовден. Там ще повторим.

Аз не съм се притеснила.  Както казах, държа се учтиво (след като видях, че приятелските ми усмивки бяха отблъснати).

По никакъв начин не съм нарушила никакви писани или неписани правила. Просто ми стана леко странно - и леко криво, че това би било голям проблем - че някой се е обадил по-рано и ще се весели на "вашето" място, или че ваш приятел е дал препоръка, сякаш не е трябвало.

А Теди няма вина. Просто аз се поинтересувах отдавна и всички бяха много коректни. Желая ви отново весел празник.

Публикувано:
Преди 1 час, Rainy каза:

Хахаххахахахаа... стига бееееееееееееееееееееееее... Светът е толкова малък! :)

преди 41 минути , lesy каза:

Не е малък.

малък е, малък е - на моята родопска рода къщурата е точно до Дряново, по реката нагоре :smile3:

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , Фичо каза:

малък е, малък е - на моята родопска рода къщурата е точно до Дряново, по реката нагоре :smile3:

Ехххххх... блазя ти :) Аз имам мечта да имам някога къща в онази околия. Знае ли човек, дано! 

Публикувано:
преди 6 минути , babuger каза:

Ако ти харесва с. Главатарци на яз.Кърджали ти препоръчвам Къща за гости N 8

Благодаря ти за препоръката! 

• 10 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, намесвам се в темата, тъй като търсех къща за гости в Родопите и много харесах "Еко хотел Слави". бихте ли ми споделили как е  пътя до там, особено при зимни условия?

Публикувано:
преди 17 минути , gery_2431 каза:

Здравейте, намесвам се в темата, тъй като търсех къща за гости в Родопите и много харесах "Еко хотел Слави". бихте ли ми споделили как е  пътя до там, особено при зимни условия?

@gery_2431, аз не съм пътувала зимно време там, но искам да ти кажа, че и лятно време е силно изпитание на нервите... Шофьорът трябва да има здраво спокойствие и да не е начинаещ, а колата - с добри гуми. 

Най-добре е да се говори със собственика. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.